IN WHITE.

Hjemme igen + en lille snak om løst og fast:

2014-05-25

Jeg kom hjem fra Malta sent fredag aften og har brugt weekenden på at vaske tøj og spise mad og købe en ny støvsuger. Som I nok kan fornemme har jeg haft den BEDSTE uge på Malta. Har været på Malta før som barn og for nylig var jeg der faktisk også i et par dage – er vild med vejret, serviceniveauet, shoppingen, maden, priserne og kulturen der. Har fået overraskende mange spørgsmål om, hvor jeg boede og om jeg vil anbefale andre Malta og jeg satser på at lave en lille rejsedagbog derfra med al den info en af de kommende dage :) Har også benyttet rejsen til at læse bøger og teste solcreme. Så måske der kommer et par indlæg om det også. Jeg har en travl kommende uge, har 4 arbejdsdage tilbage hos Bloggers Delight og en sommerfest samt en afskedsfest i løbet af ugen, så der er nok at se til. På mandag om en uge starter jeg nyt job! SÅ spændende.

Håber ellers at I har det rigtig rart derude bag skærmene. Jeg får ikke blogget hver dag og nogle gange er I måske lidt stille, men jeg forstår jer godt, det er ikke det store drama jeg får lagt op til her på bloggen ;)

PS. HUSK AT GÅ NED OG STEMME til europaparlamentsvalget. Jeg ved godt, hvad jeg stemmer i forhold til kandidaten, men jeg fattede slet ikke det der patentsdomstolsnoget for 5 min. siden, så hvis I ligesom mig er blanke på det, så kan jeg anbefale jer at læse den her artikel, der giver lidt bedre indsigt. God søndag everybody.

Næste indlæg

IN WHITE.