NEW JOB - NEW SUIT:

IN WHITE.

P51700322014-05-182 P5170034

Manner, jeg nyder Malta. Her er så varmt og dejligt! Ovenstående outfit er fra en af de første dage, hvor vi udforskede det “gamle” Malta, nemlig deres gamle by Valletta. Valletta er ret turistet omkring hovedstrøget, men hvis man går ned af sidegaderne kan man finde de fineste huse og udsigtsposter. Jeg er dog ikke så meget til den “gamle” bydel, vil hellere hænge ud i de andre dele af byen. Jeg bor selv i den lidt mere eksklusive del af Malta i bydelen St. Julian, hvor der er mega mange gode spisesteder og rigtig meget at lave og så er jeg en del i Sliema, der virkelig er en spændende del af Malta med shopping og international stemning og god udsigt. Der er god udsigt overalt på Malta i øvrigt. Ejjj, gider bare ikke hjem, men tager desværre hjem i morgen aften. Kunne godt bruge en uge mere med sol, chill og god mad.

Kunne ikke helt finde ud af vejret de første dage – de første par timer på Malta er der lidt skyer og så er det som om at solen brænder dem alle væk omkring middag. Det havde jeg bare ikke lige opdaget på det her tidspunkt af ferien, så jeg i klædte mig mine nye hvide ripped jeans fra 2nd One, sammen med en flot sommertee, jeg købte i London og nye yndlingssandaler.. :) Måske var det lige varmt nok med jeans – godt de var hvide :)

Jeans fra 2nd One her. Top fra Jack Willis her. Sandaler fra Pavement her. Taske fra Gucci her. Solbriller fra Stella McCartney her.

Næste indlæg

NEW JOB - NEW SUIT: