ASICS x NAKED Valentines day pack:

HOME #2

Opdateret for nylig32

Jeg er stadig ikke helt på plads i min nye lejlighed – lige nu mangler jeg min sofa, som burde komme i løbet af februar og så mangler jeg også i den grad obevaringsplads til mine ting. Jeg er forelsket i Muutos reolsystem STACKED og overvejer kraftigt at investere omkring 10K (av) i det, men det løser jo ikke helt mit obevaringsproblem, så skal også bruge en skænk af en art. Sofaen er fra Sofakompagniet og jeg glæder mig SÅ meget til at modtage. Lige nu hænger jeg MEGET ud i min nye fantastiske seng (den her, hvis nogle er interesserede) og så ved min kæmpe spisebord fra min gamle lejlighed. Ved ikke helt om jeg beholder det, for det fylder godt.. Hmm. Indretning har aldrig rigtig interesseret mig vildt meget – men kan godt mærke at nu hvor jeg bor alene for første gang i mit liv, samtidig med at jeg nu er “voksen” med voksenjob og opsparing, så vil jeg gerne bruge lidt ekstra på fede ting, der kan holde længe. Jeg kan generelt godt lide “rene” flader og materialer og jeg holder gerne møbler og større ting i hvid/grå/sort samt metal/træ og fikser det hele op med grafiske detaljer og farver + print.

Herover lidt ting jeg virkelig har overvejet eller allerede har købt til mit hjem:

1. Conrad Sofa fra Sofakompagniet, 5199,- her. 2. Stockholm skænk fra Ikea, 2699,- her. 3. Broste Copenhagen pudebetræk via Zalando, 149,- her. 4. Stacked reolsystem fra Muuto (opstilling 8), 10.045,- her. 5. Plaid fra PAD via Zalando, 599,- her. 6. Sengetøj fra Zalando Home, 289,- her. 7. Beholder fra Present time via Zalando, 79,- her. 8. Lampe fra Nordlux via Zalando, 1195,- her. 9. Væglampe i kobber via PLINT, 799,- her. 10. Pudebetræk fra Esprit Home via Zalando, 139,- her. 11. Tray Table fra HAY, fra 999,- her.

Nogle gode links til flotte og billige alternativer til reolsystem? Eller flotte skænke? Del endelig! Er lidt blank på andet end ovenstående.. ;)

[dette indlæg indeholder affiliatelinks]

Næste indlæg

ASICS x NAKED Valentines day pack: