My look @ Modeblogprisen 2014:

ASICS x NAKED Valentines day pack:

SHITTTT, trodsede snevejret i dag og gik ud og skød de her billeder i anledning af Naked CPHs samarbejde med sneakergiganten Asics. Den opmærksomme læser kan nok se på nedestående billeder at jeg har to forskellige par sneaks på og nu ved jeg hvad du tænker og her er svaret: JA, det var RØVkoldt at skifte sko midt i snestorm.. :)

Desktop1IMG_3916CollagerIMG_3905-2IMG_3893

På trods af frossen fotograf og frossen model (mig) blev det da nogle ok billeder?! Og kan I lide mine nye sneaks? Både det ene og det andet par? :)

Jeg synes de her sneaks er alt for vilde og de ligner slet ikke noget, jeg har i forvejen. De røde er Asics Gel Saga/Lovers og de sorte er Asics Gellyte/Haters og de launcher i morgen i anledning af Valentines dag her i februar: I morgen kl 11 i NAKED i Pilestræde og Klosterstræde og lørdag kl 16 online her og her. Ved køb af et af de her par Valentines-Asics får man også en invitation til en nice fest på Valentines Day d. 14. februar, hvor Asics og Naked CPH afholder en kæmpe Valentinesfest på Condessa med cool DJS og fri bar. Ja, fri bar. Jeg kommer også!

Så kort sagt: Sneaks – Launcher i morgen i Nakeds butikker kl 11 og online kl 16. GO GET THEM. 

(ps. Det er også muligt at komme til fest uden invitationen – men så er man bare ikke sikret indgang og fri bar og husk man skal være over 18 år).

Næste indlæg

My look @ Modeblogprisen 2014: