HOME #2

4 outfits der aldrig rigtig nåede bloggen (før nu):

Det er ikke ligefrem dagens som bloggis her svømmer i for tiden – jeg er fuld af undskyldninger og det er noget med, jeg arbejder og at det er mørkt hele tiden og at jeg ikke længere har fast fotograf blah blah :) Nå, men good news er, at jeg dog stadig har tøj på hver dag og det er da ok pænt, selvom jeg ikke får det foreviget til jer her på bloggis. Se selv:

Opdateret for nylig35

For et par søndage siden gik jeg tur i Frederikberg Have og Søndermarken med Saxo og Emilie i lædernederdel og pendleton uld-sneaks. Det var OK koldt, men mine termostrømpebukser og kashmir/angora/uld accesories fra hhv. toogoodtobebasic (tørklædet, her) og FWSS (huen, her) holdt mig varm.. :) I sidste uge workede jeg også den sweatshirt, som jeg skrev om her. Til de af jer, der har spurgt – min er en størrelse L. Lidt stor nu, men min erfaring er, at de her bomuldssweats krymper heeeeelt vildt, så hellere købe den for stor. Link til sweatshirt finder du her. Uiii, så er der min camelcoat – billedet er fra nytår, hvor jeg workede LBD, boots, kæmpe øreringe (dem her) og min seje camelcoat fra Massimo Dutti. Mange af jer, har spurgt på jakken og det er desværre ikke lykkedes mig at finde den online og min er købt i udlandet, så ved ikke engang om mærket forhandles i DK? Nogle der kan opklare det? Sidste outfit har I set lidt af, men her i fuld figur – kørte nemlig white-on-white til årets julefrokost i sidste måned. Det vil jeg gøre igen til foråret. Bukserne er fra H&M og skjorten er fra Rützou.

Lover jeg nok skal blive bedre til at arrangere fotodates med min fotografkollega, så vi kan få nogle flere dagens på bloggis! :)

Ovenstående billeder er alle fra instagram, hvor jeg hedder @fierceogfattig. JOIN! :)

[dette indlæg indeholder affiliatelinks]

Næste indlæg

HOME #2