Uden kamera - med iphone.

Nogen der sender mig på poserings-skole snart?

 photo c4fa5f1c-7ff2-40ce-83e4-c5633eb46186_zps0528d284.jpg

Man skulle tro at jeg efter 5 års blogging efterhånden havde lært at posere på de der satans dagens. Svaret er NEJ! Jeg kan ikke. Jeg er ikke mega fotogen og er også meget utålmodig, så jeg vil faktisk gerne have det overstået, når jeg først sætter et dagens i gang. Derfor har flere af jer også bemærket mine noget sjove/akavede/keglede/underlige poseringer, der især involverer åben mund, wink-wink øjne og måske også let bøjede knæ OG tommel op. Kæft en idiot, jeg er – sådan tænker jeg tit, når jeg kigger på billederne af mig selv. Kunne virkelig godt bruge et par timer på poseringsskolen. Nogle der vil med? Alternativt lige kaste et par tips efter mig til næste photosession? :)

Ovenstående outfit er fra engang i sidste uge, hvor jeg var inviteret til hudpleje mærket Beauty Pacifiques arrangement i forbindelse med lanceringen af deres nye vidunderserum, der er udviklet i samarbejde med Helena Christensen og makeupartist/frisør Søren Hedegaard. Serumen skal lægges som en fugt under makeup og fungere som en primer, der ligesom gør huden klar og mere ensartet til fx. foundation eller i mit tilfælde BB cream. Jeg har brugt serummet lige siden og det tegner godt! Skal nok vende tilbage med mere om serummet, hvis det fortsætter med at imponere mig.. ;)

Blusen er en ny strik fra ASOS. Endte med at købe det sæt jeg skrev om her og har altså indtil videre brugt delene for sig – men bare vent – der kommer nok snart et dagens med hele leosættet in action (skal nok lade være med at tage Nike Air max på til! ;)) Køb strikken HER til omkring 250kr. Den er så lækker og blød i virkeligheden, en strik i god kvalitet, selvom den er fra ASOS.

(dette indlæg indeholder affiliatelinks)

Næste indlæg

Uden kamera - med iphone.