Et glemt juni outfit.

Uden kamera – med iphone.

 photo b0a67b29-6d61-485d-ada5-152f9ee1dc94_zpsd85a56e8.jpg

Er uden kamera i disse dage pga. et smadret SD-kort og meget dårlig teknikkarma generelt. Hvordan jeg gik fra at have TO gode kameraer i husstanden til at have NUL kameraer, er mig en kæmpe gåde.. Nå, men iphone har derfor været min ven i nøden og det tager sgu da også udemærkede billeder faktisk – skal passe på at jeg ikke bliver doven. Det er jo så meget nemmere liiiiiige at hive iphonen frem. ;) Måske jeg skulle investere i en iphone 5S og blive modebloggeren med iphone-dagens all the wayyy.. Det er sgu da nyt og uset i blogland, hva? :)

Jeg havde ovenstående outfit på i går, da jeg var ude og sige god ferie til mine forældre, der rejser væk og nyder livet i de næste mange dage. Luksuslivet, I ved! :) Nederdelen er fra Etoile Isabel Marant, blusen er fra Gina Tricot, skoene fra Nike og halskæde fra Blond Accessories.

NU vil jeg forsøge at nyde resten af min lørdag aften ovenpå en lidt dum dag og en søndag, der lige nu ser ud til at byde på masser af ARBEJDE. Æv, det er ikke altid sjovt at have mange jern i ilden. Jeg er en presset kvinde i disse uger! :(

Næste indlæg

Et glemt juni outfit.