Spørg mig om noget (altså hvis du vil..):

Summer is hereeeeeeee.

 photo fea8870f-6381-4dad-b8d0-2b33cef9a04f_zpsb3015b12.jpg

I dag har jeg nydt dejlig sommer og dejligt selskab i Frederiksberg Have. Således også en special guest på dagens outfit: Mød min ven Aksel, der er min bedste venindes 7mdr. gamle søn. Uiii, han er en sød baby-prut og jeg kan godt mærke at det bliver sjovere og sjovere for mig at hænge ud med ham, jo ældre han bliver. Jo ældre han bliver, jo mere gider han mig og jo mere kan jeg gøre for ham. Vi har det i al fald sjovt sammen og jeg synes han er noget af det sødeste og lækreste og ja, jeg er skruk, hvis I skulle spørge fra nogen. ;)

Kjolen er af nyere dato og fra ASOS. Man kan desværre ikke se den så godt på de her billeder, men det er en klassisk blød dejlig behagelighedskjole med stram overdel og lidt sving i skørtet. Den koster 230kr og fås i 3 farver lige HER, hvis det skulle have interesse.. ;) I var i al fald en del der spurgte til den, da jeg viste den på instagram tidligere i dag.

..NU vil jeg gå ind og få styr på mit meget rodede klædeskab og sætte ting til salg på min TICTAIL. Hold øje med min Facebook, skriver nemlig lige, når jeg lægger noget op senere i aften/imorgen. Sidste gang tog det under 1 time og så var alt solgt. Helt vildt!

(Dette indlæg indeholder affiliatelinks)

Næste indlæg

Spørg mig om noget (altså hvis du vil..):