Partydress ON:

Spørg mig om noget (altså hvis du vil..):

 photo 93390541-6dec-4c8c-872c-c78e49cae5a2_zpsc0a011f3.jpg

(Her burde jeg have indsat de pæneste billeder af mig selv. Men – har haft det mega LOL over det her billede fra Northside i juni og det viser mig, der gør noget jeg virkelig holder af – nemlig at fylde hovedet, så synes det passer ret godt ind her.)

HEJJJJJ igen, nej, hvor er det dejligt at være tilbage i mit liv med alt hvad det indebærer af work work og mere work. Så ja, har travlt i disse dage – er jo cirka halvanden uge bagud. PIS OS. Tænkte at I måske ville synes det var sjovt at lave en spørgerunde? Det er lidt sjovt at se, hvad I vil vide og jeg har faktisk ALDRIG har gennemført en spørgerunde i bloggens levetid. Det er da for dårligt ik? Så nu vil jeg nu indføre “spørg mig om noget”-indlæg, hvor jeg i små korte videoer vil besvare spørgsmål fra dette indlæg og måske nogle indlæg jeg laver senere hen. Det kan være personlige spørgsmål, men det må også meget gerne være styling eller holdnings-spørgsmål. Måske gode råd? Kun din spørgelyst sætter grænser! Juhuuu, jeg glæder mig meget.

Sidste gang jeg forsøgte med en spørgerunde, var mange af spørgsmålene meget negativt ladede og jeg fik mange spørgsmål, der var direkte uforskammede og grove, som jeg var nødt til at slette fordi de gik så meget over stregen. Selvfølgelig gjorde det mig ked af det og jeg fik faktisk aldrig besvaret de ellers rigtig gode spørgsmål der også blev stillet, fordi jeg helt og holdent mistede lysten og motivationen. MEN nu er tiderne anderledes, her på fierceogfattig.dk er der generelt god stemning og jeg er fuld af overskud.

..SÅ SPØRG mig om noget i kommentarfeltet. Besvarer dem hurtigst muligt i flere små film. Det skal NOK blive hyggggeeeee!

Ps. Har også tænkt mig at udvælge de rigtig gode spørgsmål fra sidste omgangs spørgerunde – Men bare skyd nu her, det gør ikke noget hvis der kommer enslydende spørgsmål.

Næste indlæg

Partydress ON: