Fredagstanker.

Jeg tester: Canon EOS M part 2.

CANONEOSM2

Jeg testede i starten af december det nye Canon EOS M, der er et kompakt systemkamera med 18 megapixel og udskiftelige objektiver, der er så lille, at det kan tages med overalt. Jeg har jo i forvejen ret stor erfaring med kompakte systemkameraer, da jeg selv har et af et andet mærke, så det var ikke svært for mig at vænne mig til at bruge det (i forhold til at mange modebloggere bruger spejlrefleks).

Løbende i forløbet har jeg brugt kameraet og i kan se de billeder jeg har taget med kameraet her, her, her, her, her og her.

Her som mit sidste indlæg vil jeg vise jer en af kameraets funktioner, der er en af de funktioner, som jeg sætter allermest pris på ved kameraet – nemlig den autofunktion, hvor man har mulighed for at tage billeder med forskellige filtre. En lørdag i december inviterede min kæreste mig ned på den lokale café til lørdagsjazz og juletallerken og jeg benyttede lejligheden til at få taget nogle billeder med auto-filter funktionen.

B/W filter med Canon EOS M:

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Som I kan se på de første billede i dette indlæg, samt ovenstående billeder, så er jeg stor fan af B/W funktionen, som ikke kun giver sort/hvid billeder, men også giver billeder med sådan en vintageagtig sort/hvid vibe. Jeg synes at de her billeder bliver meget stemningsfulde, selvom det er sort/hvid og så ser man også sygt godt ud med det filter.. Haha. Se bare ovre hos Mi ConfesionHun tog de lækreste portrætter med B/W funktionen, da kameraet var hos hende.

Der er 6 forskellige filtre på den ene autofunktion og her har jeg testet et par af de andre filtre (som I kan se overfor var B/W klart min favorit!):

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Ovenstående billeder er taget med filtrene, Toy camera effekt og blødt fokus. I det hele taget ret smart at man kan tage billeder med filtre. Det giver billederne et helt andet udtryk og det er ærligt talt svært at tage helt dårlige billeder med kameraet, når man først har lært det at kende samt bruger auto-filter funktionen. Som I kan se, er kameraet også ret godt til at tage rigtig gode billeder i meget svag belysning.

Der er tre andre ting ved kameraet, som jeg også er stor fortaler for og fan af, nemlig at det 1) er muligt at indstille baggrundssløring, som også kan reguleres med de øvrige indstillinger på kameraet. 2) kameraet filmer i full-HD. 3) der er en touchscreen, der gør det ret let at fokusere lige hvor man vil og som gør kameraet meget brugervenligt.

Hvad synes I om billederne? Og hvor typisk er det ikke lige at min anmeldelse af kameraet inkluderer mad og kage og kaffe? Haha.

I kan læse mere om kameraet her. Canon EOS M har lavet en kampagne, hvor bl.a. Andy Torres fra Stylescrapbook har taget billeder med kameraet og det kan du se her.

Til sidst den GODE NYHED! Du kan netop nu vinde selvsamme kamera inde hos Frøken Dueholm! Wohoooo, go win it!

[Sponsoreret indlæg]

Næste indlæg

Fredagstanker.