Før julen..

Fredagstanker.

Photobucket

Jeg bruger fredagen på at arbejde og sparke den sidste sygdom langt væk. Jeg ved ikke hvad det er med mig, måske er det mange dages sygdom, men er SÅ uinspireret for tiden. Har selvfølgelig heller ikke oplevet det helt vilde, men har dog fået nogle pæne gaver her i julen og skriver stadig på Canon anmeldelsen til jer. Så lidt er der da på vej.. :)

Uh, jeg synes at I er noget så stille for tiden. Altså ikke kun her, men på de fleste blogs, jeg kigger forbi er der meget få kommentarer. Når man tænker på besøgstal og på hvor mange kommentarer, der kommer til hver indlæg på en mellemstor blog, som min, så vil jeg skyde på at det er 8 pr. 1000 besøgende, der lægger en kommentar og det er ikke kun i denne måned, men i de sidste halve år. Der er som om der skal helt ekstreme ting på bordet, før I er klar på en kommentar og her taler vi vild drama (såsom modeblogrevolutionen), kritiske indlæg om alt, graviditet, hunde, børn, giftermål, kærestesorg eller mega personlige confessions. Et flot dagens kan til tider også kaste lidt flere kommentarer af sig. Jeg selv lægger meget op til dialog og er ret god til at svare på kommentarer, så det er ikke engang der den ligger.. :) Kender det udemærket fra mig selv, der skal virkelig rykkes noget i mig, før jeg lægger en kommentar på en blog.

Jeg har i det seneste år vendt tendensen med andre bloggere og vi taler tit om at I er sindssygt svære at regne ud. Nogle gange har man lagt flere timers arbejde i et indlæg og modtager et par kommentarer og andre gange kaster man lige noget hurtigt op og bliver helt overvældet af respons. Det er svært at sige, hvad der gør at der sker lidt mere aktivitet end vanligt og det kan jeg efter 4+ års blogging sagtens leve med. Det er gamet og 90% af tiden så accepterer jeg det og er så glad for den respons der er. På den anden side er mange af jer vildt gode til at “like” indlæg/jeres favoritblogs på sociale medier og ligesom anerkende blogindlægget/bloggen på den måde og det sætter jeg personligt meget pris på – ligesom at mange af jer på f.eks. Instagram kaster 200 likes efter en rullepølsemad. Igen.. I er totalt uforudsigelige.. ;) Haha.

Nå, det var bare lidt tanker jeg havde. Er stadig lidt uinspireret. Der er nok overstået imorgen.. ;)

Til sidst kunne jeg godt tænke mig at vide, hvad der gør at I lægger en kommentar og ligeledes IKKE lægger en kommentar. Er det indholdet af indlægget, jeres humør, tiden, det lavpraktiske i at lægge en kommentar etc. etc. der gør udslaget for jer? Let me know! (Pleaseeee læg en kommentar, mega kikset hvis dette indlæg bare står helt alene uden respons.. Haha.)

Tilføjet kl. 23.37: VILDT, tak for jeres mange kommentarer. Skal nok svare på dem alle imorgen! :) Føler lige trang til at tilføje lidt som jeg ikke har tydeliggjort nok, som flere af jer efterspørger/kommenterer på: Personligt, så efterlyser jeg ikke flere komplimenter, det er i al fald ikke min pointe med indlægget. Min pointe er bare at jeg tit synes at jeg lægger op til samtale/stiller spørgsmål/er oprigtigt interesseret i at inddrage læseren, men at det er utroligt lidt jeg i perioder får tilbage, så at sige. Jeg ved godt, det er min blog og jeg bare skal gøre hvad jeg vil og det gør jeg også – men jeg længtes måske bare efter et lidt højere aktivitetsniveau fra læserens side – med dette indlæg er jeg oprigtigt interesseret i hvorfor/hvorfor ikke man vælger at lægge kommentarer. På denne måde kan jeg måske bedre forstå jer og måske endda også gøre ting og sager (såsom kommentarfeltet) nemmere for folk at navigere i f.eks. samt være mere overbærende og “leve” med det aktivitetsniveau der nu er – fordi I har forklaret jer skidegodt her. 

..Til sidst vil jeg ønske jer alle en god fredag aften. Jeg arbejder lige videre og senere står den på Keeping up with the Kardashians sæson 7. Tror sgu jeg tager en marathon, nu hvor kæresten igen er på nattevagt.. Vild ungdom/Yolo ;)

Næste indlæg

Før julen..