Veet Stiletløb 2012 @ Copenhagen Fashion Festival.

COMMES DES FUCK DOWN.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Billederne her er fra i går hvor jeg sad og stegte på kontoret det meste af dagen, men heldigvis blev reddet i løbet af dagen af flotte Ninja, så vi kunne gå en hurtig tur om søerne inden hun skulle videre og jeg skulle på job igen. Ved fyraften blev jeg fakrisk igen afhentet, denen gang af min mor og min søster. Vi gik en tur i brandhamrende varme København og endte med at spise en dejlig burger på Cocks & Cows inden turen gik hjem på sofa og “My big fat american gypsy wedding” på TLC. Episk serie! Kender I den?

Havde min nye MEGA EFFIN’ seje comme des fuck down-tanktop på. Har været så heldig at finde den på Ebay til spotpris og uden told, MEN den kan også købes flere steder på nettet, bare søg på “comme des fuck down”. Jeg synes det er et nice statement og når folk omkring mig eller jeg selv er oppe og køre, så kan jeg bare pege på min tank, det er sgu da smart, hva? SLAPPP AFFFFFF! ;) Det er lige mig, det statement. Det skal selvfølgelig styles med fine blonder og frynsesandaler på en sommerdag, så man ikke virker som en alt for hård type..

Nuii, hvor jeg nyder at sommeren er kommet til DK, selvom det nu er sjovere at sidde på et kontor i regnvejr.. ;) Kan I så have en god torsdag derude?

Næste indlæg

Veet Stiletløb 2012 @ Copenhagen Fashion Festival.