Feeling fierce (!)

Veet Stiletløb 2012 @ Copenhagen Fashion Festival.

Opdateretfornylig32

WOHOOO, så er det OP på stilletterne piger! For under CFW i august afholder VEET/CFF igen stiletløb, som simpelthen går ud på at løbe 100meter i stiletter (stiletter defineres som min. 7,5 cm høje i øvrigt).  Sidste års vinder løb i sine stiletter på tiden 13,73 sek. og OMG det er hurtigt I STILETTER. Jeg er imponeret!

Stiletløbet finder sted den 10. august kl 17.30 på Amager Torv i København K og I kan tilmelde jer løbet her. Alle tilmeldte får en goodiebag og der er LÆKRE præmier til vinderen, som udover æren selvfølgelig, bl.a. vinder en Urban Chic cykel fra Velorbis, et ophold på Skodsborg Kurhotel & Spa (OPTUR), stiletter fra Carla F og skønne behandlinger hos Complete Me. Der er også præmier til 2. 3.-pladsen og andre kategorier man kan vinde præmier i, så det gør heller ikke noget at man er lidt kreativ med stiletterne, tænker jeg :)

Der løbes i flere forskellige heats á 8-10 personer ad gangen, så alle har en chance for at få den hurtigste tid og der vil være mål man løber ind i, DJS, værter og podie til vinderne. Har også hørt rygter om kage og forfriskninger til deltagerne.

Nu ved jeg godt at mange af jer sidder og tænker: “WHATTT, 100meter på knap 14sek i stiletter?” I CAN DO THAT BETTER! Så er det bare med at tage en veninde, mor eller søster under armen og melde jer til inde hos VEET lige HER!

Det er selvfølgelig også muligt at møde op og være tilskuer, så sæt lige kryds i kalenderen til VEET stiletløb d. 10.august. Det bliver sjovt! Jeg skal ind og kigge, det er helt sikkert.

Lad mig lige høre: Kunne I finde på at tilmelde jer?

[Sponsoreret indlæg]

Næste indlæg

Feeling fierce (!)