Fierceogfattig.dk vil hjælpe Afrikas børn:

PRIK PRIK PRIK!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Heeeej! Jeg håber I har det godt derude? Jeg har TOTALT OPTUR over at have indsamlet over 6000kr ind til fordel for Østafrikas mange hungersnødsramte børn og forældre på omkring 72timer. GODT ARBEJDE og af hjertet tak til de af jer, der har støttet op og delt linket til mit indlæg om Afrika og linket til indsamlingen med familie og venner. Det betyder rigtig meget at folk deler på sociale netværk – det er sgu den nye måde at sprede et budskab i forhold til den ældgamle “word of mouth”-metode. Jeg har sat et mål på 10.000kr og tror meget på vi når det, lige nu arbejder jeg på at finde en sponsor, som evt. kunne være interesseret i at lægge en ordentlig røvfuld penge i min indsamling lidt ala “når indsamlingen slutter fordobler vi det endelige resultat eller når Kia donerer 50% af hendes indtjening, så fordobler vi det”-ish. DRØMME SCENARIET!

Ovenstående billeder er fra i lørdags, hvor jeg spiste røde bøffer med mine forældre i forstæderne. Toppen er ny, det er bare sådan en billig sag fra Zara, men det er lige sådanne toppe jeg mangler i mit klædeskab for tiden. Simple toppe, som jeg kan bruge til jeans og shorts uden at tænke alllt for meget over det.

I ØVRIGT var jeg i fredags var til udsalgsstart i Another Nué i Krystalgade. SHIT, et vildt godt udsalg, det bedste jeg har været til i mit liv! :) Kom hjem med lidt godt og jeg glæder jer til at vise jer det!

Næste indlæg

Fierceogfattig.dk vil hjælpe Afrikas børn: