GEFION & MESHDRESS.

Fierceogfattig.dk vil hjælpe Afrikas børn:

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Ja, sorry, at jeg er så meget “in-your-face” lige nu. Men måske er det det, der skal til:

I går aftes så jeg ovenstående billeder og læste den medfølgende artikel. Det endte med at jeg lå i min seng og tudede. Jeg kan slet ikke rumme tanken om tørken ved Afrikas horn og jeg kan slet ikke rumme tanken om alle de mennesker, specielt børn, der dør hver dag. Det ligger naturligt til mig at hjælpe mine medmennesker. Gennem mit personlige liv, men dog i særdeleshed i mit tidlige arbejdsliv, har jeg altid følt at jeg har gjort en forskel for nogen, der stod svagere end mig selv. “Afrika børn” har altid været meget svært for mig at forholde mig til, men ja, undskyld, er sgu blevet en følsom pige på det seneste og det går bare lige i hjertet. Jeg har lyst til at sige FUCK ALT og tage til Østafrika. I virkeligheden er jeg sgu egentlig bare er en overfladisk gås, der går op i tøj, sko, sminke og andre ligegyldige ting og jeg tjener endda penge på det.. Come onnnnn. (No hate til alle jer andre, der er ligesom mig.. ;) Det er kun mig selv jeg er muggen på, okay?)

Nå, men tilbage til fokus – Jeg har oprettet en privat indsamling i samarbejde med noedhjaelp.dk, som jeg håber I vil støtte. Ovenstående billeder har sikkert været skræmmende nok, så jeg håber at mange af jer kaster penge i indsamlingen, men jeg håber allermest på, at vi sammen kan nå 10.000kr. Hvad har jeg så selv tænkt mig at gøre? For det er jo PISSE NEMT at oprette en indsamling og spille hellig, I know. Jeg har indtil videre besluttet mig for at donere 50% af den indtjening, jeg tjener på fierceogfattig.dk via annoncesalg og sponsorede indlæg.

I må meget gerne dele dette link på jeres egne blogs, på facebook og twitter. HVIS det lykkes at opnå 10.000kr, så må vi tage den derfra.. Jeg krydser fingre!

Sammen er vi stærke.

På forhånd tak,

Kia -Besøg indsamlingen lige her: FIERCEOGFATTIG.dks indsamling til Afrikas børn.

[Billeder lånt herfra]

Næste indlæg

GEFION & MESHDRESS.