Favoritlooks #1 - Hvad skal du beholde til SS11? (Repost fra 2010)

Min weekend i billeder 2.

Endnu en weekend er gået og jeg har haft en rigtig god en af slagsen. Fredag blev brugt på at kigge på pænt tøj hos POP CPH (mere om de senere) og lørdag aften var jeg bl.a. til koncert med Julie Maria. Hun var virkelig god og min søde kæreste endte med at købe alle hendes tre albums og få dem signeret til mig – Årrrh, kærlighed! Ellers har jeg brugt weekenden på at hygge mig helt ekstremt og spise virkelig meget god mad. Fredag spiste jeg gode (billige) sandwich på café Skildpadden med hende der Emily og lørdag fik jeg baconsvøbt fisk på den lokale café. Igen, ingen billeder.. Det må I forestille jer! :) Her er lidt billeder af weekenden der gik:

PhotobucketLørdag eftermiddag havde jeg besøg af mine forældre. Vi spiste dejlig frokost i min lejlighed og hyggede os med fastelavnsboller og kaffe.

Photobucket

Af mine søde forældre fik jeg de her fine uglepuder, som jeg længe har snakket om. De passer PERFEKT til min gråsorte sofa og på længere sigt, vil jeg måske tilføje en lilla og en rød også. Puderne er fra Sjödahl og er købt i Bahne.

Photobucket

I weekenden fik jeg, af mine forældre, endelig et fad til alle de lys, jeg har købt i Ikea i den seneste tid. Lejligheden tager virkelig form nu. Så hyggeligt!

Photobucket

Søndag stod vi op og gik en lang tur på Amager Fælled. Vi endte med at gå 10 (!!) km. Vejret var så godt og vi trængte begge til at snakke meget,  så det føltes ikke som en 10km-tur.

Photobucket

Mine minx-negle glimtede om kap med solen.. :)

Photobucket

Vi fandt en bro over en sø og havde det underligt sjovt med det. Tjek KÆMPE-lufferne.. :)

Photobucket

Vi endte vores tur i Fields, hvor vi drak god sportsjuice på Joe & The Juice. Det var tiltrængt!

Jeg håber at I alle har haft en virkelig god weekend? Hvad har I lavet?

Næste indlæg

Favoritlooks #1 - Hvad skal du beholde til SS11? (Repost fra 2010)