I lørdags med minx.

Favoritlooks #1 – Hvad skal du beholde til SS11? (Repost fra 2010)

Ny sæson, nye trends og endnu bedre.. Lettere og lysere kluns på kroppen! Under de sidste par modeuger, jeg har været så heldig at deltage i, har jeg lavet en afsluttende guide til den næste sæson – De her indlæg har været ret populære, det kan jeg nemlig se på mine besøgsstatistikker.. :) Nå men, foråret og sommeren er så småt på vej (jaja, jeg er optimist), vejret bliver mildere og de nye SS11-styles lander i butikkerne engang fra februar måned. Tænkte derfor at jeg i anledningen af den kommende AW11 modeuge, lige ville reposte et nu meget relevant indlæg fra sidste år – SS11, hvad skal du beholde? Here goes:

Ligesom sidste modeuge vil jeg give jer et overblik over hvad I skal beholde til næste år, altså SS11 – Spring/summer 2011. Jeg går i denne omgang ud fra de shows, jeg har set live – I disse dage har jeg ikke tid til at kigge de shows igennem, som jeg ikke har deltaget i. Der er meget at skrive om og meget at lave i disse dage, så anden omgang af “Hvad skal du beholde til SS11?, kommer på et senere tidspunkt.. Here goes:

Karen By Simonsen ss11:
Photobucket
Behold: Grå denim – både jakker, veste og jeans. Draperede lyse kjoler og transparente kjoler + toppe. Derudover er det en god idé at beholde/investere i en tofarvet fin blazer.

Rützou ss11:
Photobucket
Behold: Sommerens fine tiedye items – gerne i grå/gule nuancer og jordfarver. Silkekjoler i dybe mørke farver og fine jakker med detaljer.

WoodWood ss11:
Photobucket
Behold: Herreinspirerede skjorter – gerne med motiv + print. Gul i alle nuancer. Transparente toppe og alle shorts, nederdel og bukser med print.

Stylein ss11:
Photobucket
Behold: Transparente items, længder/maxikjoler og underdele med fine (transparente)detaljer.

Vilsbøl de Arce ss11:Photobucket   Behold: Sommerens flagrende maxirober, beige nuancer i alle afskygninger og ligeså efterårets og vinterens brændte farver – orange, rød, brun/camel/mulvarp.

Veronica B. Vallenes ss11:Photobucket   Behold: De lange og korte buksedragter, draperede kjoler og nederdele, hovedtørklæder og sarte pasteller.

Minimarket ss11:
Photobucket
Behold: Sorte materialer som strik, læder og silke. Wedges og herresko. Print og pastel-ish orange.

Ivana Helsinki ss11:
Photobucket
Behold: De korte babydollkjoler, alt sailorinspireret, blonder og måske endda træsko-sandalerne.

Alle ovenstående var meget inspirerende SS-kollektioner – Mine personlige favoritter var Karen by Simonsen, Stylein og Veronica B. Vallenes.

 (Alle billeder er venligst udlånt af copenhagenfashionweek.com)

Næste indlæg

I lørdags med minx.