FINDERSKEEPERS - I'M SELLIN' OUT.

#thefiercesneakerchallenge dag 6.

Opdateret for nylig26

Oppefra og ned og Iphone kvalitet.. MEN I SKAL HAVE SNEAKERCHALLENGE UPDATE SKAL I. Denne omgang er fra i fredags, hvor jeg ikke rigtig havde en fotograf ved min side. Eller det havde jeg.. Var jo på arbejde og fredagsbar, der er fyldt med kreative dygtige mennesker, men føler ikke, jeg kender dem godt nok til at få dem til at tage dagens af mig og hvad ville de få ud af at klikke et billede af mig? Og jeg ville nok også blive ret akavet.. For det er sguda en lidt underlig hobby at have, ik? “Tager bare billeder af mig selv og lægger det på internettet, you knowwwww”. Nogle gange synes jeg altså at jeg er kikset, fordi jeg har den her blog, selvfølgelig mest når jeg er sammen med voksne seriøse mennesker, I ved.. Haha. Nå, men for hulan, hvor tiden løber fra mig for tiden – har masser af se til på job (har nemlig allerede fået ny stilling, juhu) og når jeg har fri har jeg 10.000 andre ting + projekter, der skal ordnes. De sidste uger har set pænt pressede ud fra morgen til aften og jeg er virkelig, som i VIRKELIG træt i hjernen, når jeg rammer min lejlighed efter dagens dont omkring kl 21 hver aften.

#thefiercesneakerchallenge er i øvrigt stadig ON. Matchede mine Adidas Superstar 80 metal-lovers med ruskindsnederdel fra toogoodtobebasic, skjorte fra H&M og bomberjakke fra Filippa K. Ville ønske jeg havde bedre billeder af de her sko, for de er altså overdrevet sprøde.. Oh well, mon ikke de kommer på igen, når #thefiercesneakerchallenge er ovre?

HUSK at dele jeres sneaks med mig på instagram med hashtagget #thefiercesneakerchallenge og vær med i konkurrencen om et par lækre Puma sneaks, venligst sponsoreret af opturs Naked CPH. 

Næste indlæg

FINDERSKEEPERS - I'M SELLIN' OUT.