Ladylike.. (not)

#kamademedoit part 1.

2014-08-182
P8160055

Hej med jer! Livet som blogger er ikke dårligt, især ikke når man får lov at låne en sej bil i en hel weekend og får instruktioner om at hygge sig bedst muligt med den, for at se hvad sådan en bil kan få en til at gøre og opleve. Så i denne weekend prøvekørte jeg en ret sej lille Ford KA, der er den perfekte bybil. Jeg kom godt rundt – ja, kørte endda helt til Tyskland i den – men før jeg drog til Tyskland i søndags, havde jeg lige en afskedsfest lørdag aften i et kollektiv på Amager. Min søster rejser nemlig i denne uge til Stockholm for at studere og det skulle “fejres”. Jeg fiksede chauffør (skulle drikke) og i klædte mig mit bedste tøj + fandt den dyreste champagne i skabet og drog afsted i den lille fine Ford KA. Virkelig hyggelig aften og det allerbedste var at jeg blev hentet fra festen i bilen igen.. Luksuslivet.

Jeg har i de sidste mange år været vant til at have en bil til rådighed, men da jeg blev single og flyttede til Frederiksberg var bilen ikke længere til rådighed og ved I hvad? Luksusdyret her, har virkelig savnet den frihed en bil giver. Med en bil kan man køre lidt længere efter takeaway, man kan køre hyggelige aftenture efter job og opleve andet end en computerskærm og et mødelokale, man kan besøge sin familie i forstæderne uden det er et større projekt og ja, man kan opleve mere. Sådan har jeg det i al fald med biler og den her Ford KA har seriøst fået mig til at overveje at få bil igen. Jeg ville ikke bruge den til hverdag, da jeg cykler på arbejde, men i weekender og om aftenen har jeg tit brug for en bil i mit liv. En Ford KA er ikke et dårligt bud, da priserne starter på 65.000kr, det svarer til 795kr om måneden ved finansiering. 795kr?! Seriøst, nu er jeg jo voksen med voksenjob og den slags, så jeg må da indrømme at jeg ofte smider 795kr på en tilfældig tur i H&M, eller en tur hos Beauty Avenue, en tur hos frisøren, en god omgang sushi for to eller ja, en aften på clubben på cocktails og shots. 795kr om måneden er virkelig ikke meget, når man som mig er 28år, har fuldtidsjob og i øvrigt ingen gæld. Jeg har virkelig snakket meget om den bil i den her uge, haha. Jeg vil skrive meget mere om bilen og mit opturs roadtrip til Tyskland en af de nærmeste dage.

Lige nu kan I i øvrigt vinde en oplevelse til 1000kr, hvis I hashtagger #kamademedoit samt @forddanmark på instagram på billeder, hvor I oplever skøre, sjove eller anderledes ting, ligesom hvis I havde en Ford KA, der fik jer at føle jer frie og uafhængige. Præcis som jeg har følt mig i weekenden. MÅ HA BIL NU.

Ps. Sættet er fra Baum und Pferdgarten og kan købes lige her hos ASOS.

[sponsoreret indlæg]

Næste indlæg

Ladylike.. (not)