Mig i dag og noget om sved og savn og (dyre) skjorter med perler på.

Another day in svede-land.

2014-07-27

YES, endnu en svedig dag går på hæld. Er det mig, der har for meget tøj på, eller hvad sker der? Ansigtsveden vil ingen ende tage og SOM OM det ikke var nok, så er jeg også klistret ind i støv, fordi en sød og rar mand er ved at installere aircon på kontoret (lidt for sent? lidt for tidligt?) og derfor har boret huller som ind i helvede midt på kontoret. Sved + støv = dårlig kombi. Nå, men har optur over to ting her til aften 1) har lige klikket en steamer hjem! For de uindviede kan jeg fortælle, at det er et stativ med damphovede, således at man kan dampe sit tøj og ikke behøver at have krøllede skjorter på, fordi man hader at stryge (man = mig) 2) jeg har spist epic kyllingelår og vandmelonsalat til aftensmad og har nu rester til frokost i morgen. YES. Det er de små ting der tæller ik? :)

Ovenstående er faktisk et meget aktuelt outfit – det er fra i dag og taget nede i min gade i forbindelse med stressoprydning i min roomies bil. Han kommer nemlig hjem fra ferie i morgen og forventer nok sin bil, som han forlod den dvs. uden ispapir og ikeaposer :)

Kjolen er et køb fra min tur til Ålleren. Fandt helt tilfældigt et Moss CPH lagersalg på en af hovedgaderne. Normalt køber jeg ikke noget i Moss CPH af flere grunde, men den her kjole hang og kiggede på mig til 100kr og viste sig at sidde ret godt. Føler mig knivskarp i den. Den fås her, hvis I skulle være interesserede :)

Næste indlæg

Mig i dag og noget om sved og savn og (dyre) skjorter med perler på.