Sun is shining!

50 ord om mit forhold til min krop:

Det er bestemt ikke første gang i bloggens 6 år lange historie, at jeg har talt om kropsidealer, min krop, selvtillid og andet og derfor var det lige til højrebenet, da Caroline fra Tankeskrald bad mig skrive 50 ord (plus/minus) om mit personlige forhold til min krop til hendes meget relevante indlæg: “Er det okay at være glad for sin krop?” (Min kommentar: Gu er det så! ;))

Mine tanker (screenshot fra bloggen):

Skærmbillede 2014-07-20 kl. 21.21.35

 

De her tanker er jo meget kortet ned, men generelt, så synes jeg det er vigtigt at huske på at alle er forskellige og alle har forskellige udgangspunkter og i min verden findes der intet facit i forhold til, hvordan man skal leve sit liv eller hvilke følelser man har omkring sig selv – alle gør hvad der er rigtigst for dem i alle livets aspekter. Vi skal passe på med at måle os med andre eller sætte folk op imod hinanden. Hvad der er rigtigt for mig er måske ikke rigtigt for min nabo.

Smut lige over til Caroline og læs hendes indlæg her og giv hende gerne jeres besyv med :) Måske laver jeg en fortsættelse af denne debat. Det vil jeg lige tænke over :)

Næste indlæg

Sun is shining!