YEAH, så der' BLOGGER LOPPIS!

Hvad jeg lærte af at videoblogge:

Fuck, det var fedt at videoblogge for jer! Mine 4 videoer ramte næste 10.000 afspilninger samlet og det er jo helt craycray at tænke på, at der har siddet 10.000 mennesker og set mig tale og sige DUVED og øh og reflektere lidt over livet. FEDT. Al jeres gode optursrespons har jeg det stadig så dejligt over. I har været så søde, virkelig. Stort tak. Men jeg lærte også et par ting, bl.a. at jeg snakker helt mærkeligt og specielt, haha. Derudover gav flere af jer udtryk for, at I var/er postivt overraskede over mig som person “irl”, fordi jeg ikke lige virkede som en “type”, I var til. Hehe. Kan godt forstå hvad I mener.. Jeg har dog siden tænkt virkelig meget over, at jeg faktisk har prøvet at vise mig fra min bedste side i mine 6 år som blogger. Jeg har fokuseret sindssygt meget på at brænde igennem på skrift og billeder, altså vise hvem jeg var ved at skrive tekster på min egen måde og se lidt fjoget ud på dagens, fordi de stadig efter 6 år er sygtttttt grænseoverskridende at tage.. ;) Så jeg håber da alligevel at jeg levede lidt op til forventningerne ;)

Det er næsten 2 måneder siden, jeg udgav mine videoblogs og jeg tænkte at jeg lige ville samle dem herunder, hvis man nu ikke ved hvad man skal bruge sådan en regnfuld torsdag til ;)

..OG SÅ er der jo alligevel sket en del siden jeg lavede de her videoblogs – så tænkte det var ved at være tid igen? Noget I ville være friske på? Og noget I synes jeg skal snakke om? Let me know..

Og enjoy ;)




Læg gerne ideer til ny videoblog i kommentarfeltet :)

Næste indlæg

YEAH, så der' BLOGGER LOPPIS!