Find mig på Remisen:

Mine asosjeans – The links and the sizeguides:

Jeg er blevet oprigtig glad for ASOS egen denimlinje og har efterhånden en del jeans derfra. Har dem ret ofte på og I er forståeligt nok ret mange, der spørger til dem – så jeg tænkte at jeg lige ville give links og sizeguides til mine tre mest flashede jeansfavoritter i et samlet indlæg. Håber I kan bruge det! :)

Opdateret for nylig48

Den her model hedder Ridley og koster 313kr. Vasken er perfekt slidt mørkeblå og materialet er ret “blødt” og strechy i det, de giver sig dog slet ikke. I hvertfald ikke lige præcis den her slidte blå metervare. De er semi-højtaljede og ret så behagelige. Jeg har en str. 28/32 på her og er i øvrigt 177-78 cm høj og bruger normalt en M/38 i underdele – bare hvis I vil sammenligne. Find dem lige her.

Opdateret for nylig49

Den her model er også Ridleymodellen som de blå herover. Det er dog som om de sorte (som jeg har 3 par af med forskellige huller i) er meget lidt strechy, i forhold til de blå. De er semihøjtaljede og er i øjeblikket og generelt i de sidste par måneder, klart den model jeans jeg vælger først i klædeskabet. Jeg har også denne model i str. 28/32 og de føles en anelse mindre behagelige end de blå, men måtte ikke være større – kan godt lide at de strammer godt ind de helt rigtige steder ;) De koster også 313kr og du kan finde dem lige her.

2014-03-151

Har efterhånden en del par boyfriendjeans i klædeskabet fra H&M og Esprit, men de her fra ASOS er klart min favorit og jeg har dem faktisk i hele tre forskellige vaske. De to vaske er dog ikke længere online og jeg kunne derfor kun linke til ovenstående. Modellen hedder Brady og de er ret loose. Jeg synes ikke man skal gå en størrelse op, for at få det helt rigtige loose fit – de er nemlig super løse i forvejen og de giver sig en halv til en hel størrelse efter brug. De er lavtaljede og ja, behøver nok ikke nævne det – men de er megaaaa behagelige.. ;) Mine er en 28/32. De koster 392kr og kan købes lige her.

Generelt er ASOS egen jeanslinje et kig værd. Ridleymodellen (min favorit) fås også uden huller og i andre vaske. Tjek de forskellige ASOS jeansmodeller ud her.

Det er også lige værd at nævne at ASOS kører med fri fragt. WOHO.

[dette indlæg indeholder affiliatelinks]

Næste indlæg

Find mig på Remisen: