"I am comfortable with how I look"

I Oslo med DFDS.

I starten af marts var jeg på et virkelig hyggeligt cruise til Oslo. Har været på cruise til Oslo før og jeg synes det er SÅ hyggeligt.

2014-04-102

Vi landende i Oslo lørdag kl 10 og efter en dejlig morgenmadsbuffet gik vi fra vores meget fine commodore-kahyt i land i Oslo. Det var bl.a. i Oslo jeg købte mine ELSKEDE Isabel Marant Bobby sko.

P3080311

Vi havde omkring 7 timer i Oslo – så vi startede med at gå til de Kongelige slot, der ligger i pæne omgivelser på en forhøjning med denne udsigt udover Oslo by:

P3080317

Pænt ik? Vi havde ikke lagt en særlig plan for hvad der skulle ses i Oslo. Vi gik egentlig bare rundt og oplevede byen på en dag, der lidt mindede om en god forårsdag med blå himmel og åbne jakker :)

P3080330

Vejret var med os i Oslo – det var ikke specielt koldt og himlen var dejlig blå. Ud på eftermiddagen var der den smukkeste himmel bag det lille skib :)

P3080331

Operahuset i Oslo er nybygget og ligger ved havnen. Det er en hel tur i sig selv at gå rundt om det, da det er bygget i forskellige højder.

P3080333

Som altid, når jeg er på ferie (og også til hverdag, who am I kidding ;)), der spiser jeg. Og jeg spiser meget. Vi valgte på vejen hjem at spise på bådens steakhouse og det var sgu godt. GOD bøf og virkelig god vin.

P3080338

Virkelig lækre desserter til deling :)

P3080344

Til sidst – en meget glad Kia efter et par drinks i bådens bar. På vejen tilbage var vi så heldige at møde et par af mine rigtig gode kollegaer, der var på vej hjem fra skiferie. Så blev turen ligesom endnu bedre! :)

Jeg kan kun anbefale at tage på et hyggeligt getaway med DFDS. Det er dejligt at komme lidt væk fra København og et cruise er forholdsvis overskueligt. Læs mere om priser og Oslo her.

Har I været på Oslocruise? Kunne I finde på at tage afsted?

Næste indlæg

"I am comfortable with how I look"