Friday in grey n' green.

Videoblog #4

SÅ nåede vi til vejs ende. Herunder er 4. og sidste del af min videoblogføjeton. Tak for de mange gode spørgsmål! Jeg håber, I føler jeg svarer ærligt og oprigtigt på dem, for jeg gjorde mig virkelig umage med at være åben og ærlig i mine svar.

I denne video skifter jeg bl.a. frisure undervejs og så afslører jeg blandt andet min hjemby og fortæller om hvordan min opvækst i denne by har præget mig (meget) som person i dag. Jeg giver teenage-Kia et par gode råd med på vejen (noget med natbind). Jeg reflekterer lidt over mine drømme for fremtiden og hvor jeg mon er om 10 år. Jeg fortæller, hvornår jeg har været allermest stolt af mig selv. Jeg giver gode tips til at finde lejlighed i København (og omegn) og så kommer jeg ind på, hvorfor jeg tror at jeg igennem årene har været ude for nogle ret grove kommentarer og personangreb – hvorfor lige mig? ..Og lige mht. til dette spørgsmål er jeg altså virkelig ærlig i mit svar.

Svar på spørgerunde, video 4.

Håber I kunne lide hvad I så. Nu vil jeg gå i tænkeboks og overveje, hvordan jeg kan inkorporere mere videoblogging her på bloggis, hvor det stadig giver mening for alle parter. Nogle gode ideer? Så sig endelig til.

Se videoblog 1 her, del 2 her og del 3 her.

Næste indlæg

Friday in grey n' green.