Videoblog #3

Friday in grey n’ green.

P32805182014-03-29

Sådan her så jeg ud i går, hvor jeg brugte morgenen til Aldoevent og fik nye sko (lucky me), fredagsjobbede og senere tog et mindre roadtrip udenfor byen, der endte med vi spiste byens allerbedste burger på Sokkelund i Smallegade. Hvis I ikke har prøvet den burger, så skal I altså virkelig komme afsted. NØJ, den er god. Har også skrevet lidt om burgeren i dette indlæg faktisk.

Outfittet er holdt i gråt – ville ønske jeg havde haft de perfekte grå boots, så havde det jo været helt perfekt. Og hvor godt står gråt og grønt og rød-ish hår lige sammen egentlig? Mega godt synes jeg! :) Sweateren er en af mine yndlings for tiden – Bruger den liiidt for meget. Den er fra Maché og kan erhverves for 450kr lige her til de interesserede. Mine jeans er nogle oldgamle nogle fra Fiveunits, som jeg selv har klippet i (måske liiidt for store huller, haha).

Håber I får en dejlig lørdag derude. Jeg har ligget i sengen det meste af dagen og er blevet opdateret på X-factor finalen, som jeg ikke så i går og set (overdrevet søde) Christophers nye realityserie “Jeg er Christopher”. Ej, men se lige det program – hvor sød, sympatisk og jordnær har man lige lov at være?! Kæmpe fan af ham, selvom jeg nok ikke lige er målgruppen.. ;)

Næste indlæg

Videoblog #3