Madbaby eller vind på dækket? You decide!

TIDEN FLYVER:

Opdateret for nylig79

Jeg ved ikke om I kan fornemme det – men jeg ligger vandret for tiden og bloggis er ikke førsteprioritet, sådan er det jo lidt i perioder og I ved jo godt, at jeg nok skal vende stærkt tilbage.. :) Det er egentlig sjovt, hvordan mit forhold til at blogge har udviklet sig i gennem årene, blogger på 6. år, der er sket meget og jeg er vist blevet “voksen” og ansvarlig i mellemtiden. Engang havde jeg et krav om, jeg skulle blogge relevant unikt indhold en gang om dagen, hver evig eneste dag. Det krav har klart defineret min blog og gjort den til hvad den er i dag og det er måske endda lige præcis det krav, der har gjort at I er så mange der har læst med år efter år efter år. Jeg blogger slet ikke hver dag mere, jeg kan med god samvittighed læne mig en anelse tilbage og fokusere på det der er allervigtigst i livet – mit daglige liv med job, hjem og gode mennesker og oplevelser. Elsker dog stadig at blogge og vil blive ved som jeg plejer. Det er bare vigtigt for mig, at det giver mening i mit liv og ikke overtager. Det er vigtigt for mig at huske på. Carpe diem og alt det der.

I dag er det fredag – min uge er gået så stærkt. Det føles som det var i går jeg holdt fri fra job og tog på Oslo cruise i weekenden. Men shit, det er allerede en uge siden! WHATTTT. Mit liv flyver forbi. Herover lidt snapshots fra min hyggelige sidste weekend – jeg håber at denne bliver mindst ligeså god! :)

1. Profiteroles med vanilleis og chokoladesovs på Retour efter zenzygggggg bøf. 2. Mit bedste køb til køkkenet i 2014 – Nespresso Umilk. café latte-afhængigheden tager til.. ;) 3. Søndagsbrunch på den gyldne måge. 4. Før omtalte café latte-afhængighed og ymer med crunch og brombær til morgenmad. 5. Snapshot fra Monki i Oslo. 6. Mine nye babies, Bobby fra Isabel Marant, som jeg har haft på hver dag i en uge nu. Bedste køb! :)

Næste indlæg

Madbaby eller vind på dækket? You decide!