Mig og min VIVA.

3 favoritter – Fugt.

P2230287

Har været hjemme i dagslys og har derfor kunne tage et par billeder af nogle af mine skønhedsfavoritter. Wohooo.

Først tre af mine favoritter, når det kommer til at fugte den her skandinaviske tørre hud, der er udsat for kulde og varme og blæst og regn. Er gået lidt væk fra Aderma, som jeg flere gange har rost til skyerne her på bloggen. Bruger stadig Aderma, men trængte til at bruge noget andet i ansigtet. Efter hurtig vejledning fra yndlingsdåserne begyndte jeg igen at bruge Purely Professionals Repair Creme 1, som bare er wondercremen herhjemme. Den fugter min hud og jeg føler jeg kan se det, når jeg ikke bruger den. Køber min repair creme for 195kr lige her.

Min hud er desværre ekstremt tørstig og tør, så jeg blev også anbefalet at prøve PAI’s hybenkerneolie, som ifølge pudderdåserne skulle være den ultimative ansigtsolie til tør hud. Det særlige ved hybenkerneolie er, at den er naturligt rig på Tretinoin. Tretinoin kender man fra receptpligtige lægemidler mod akne og det receptpligtige anti-age middel Retin-A. Det er en ret kraftig ingrediens, der kan genopbygge huden og løse mange former for problemer, ifølge pudderdåsernes indlæg her. Jeg klikkede den hjem for 2 måneder siden og har brugt den inden sengetid hver aften. Jeg bilder mig selv ind at jeg kan se bedring på min hud i forhold til tørhed og især på de urenheder som min tørre hud desværre også er så sød at give mig. Jeg købte min på Beautybay her for 165kr og den er ret drøj i brug.

Den er desværre tom nu, men under min BB creme har jeg i flere måneder brugt Beauty Pacifiques submersive serum paradoxe. Serummet er det perfekte underlag for en jævn makeup og den udjævner porer, rødmen og pigmentfejl. Især min rødmen kan den virkelig tage. Er fan. Den koster 389kr (er alle pengene værd!) og kan købes lige her.

Hvad er dit yndlingsprodukt når det kommer til at fugte den der tørre vinterhud?

Næste indlæg

Mig og min VIVA.