Noget om Vegas udvalgte + konkurrence:

MIG I DAG:

Opdateret for nylig30

Århhhh, det er som om den her weekend er total tiltrængt. TRÆNGER til at chille og ikke tænke på job og i stedet få styr på en masse andre praktiske gøremål jeg ikke når i hverdagen. Weekenden skal bruges på middag hos min søde veninde (hun vil se håndbold, blahhhhh), en butiksåbning, et roadtrip, indisk og så skal jeg have styr på en masse ting inden min lejlighed i 8-tallet skal overtages af en ny ejer. Det bliver godt at få den lejlighed ud af systemet. Major stress moment at have mange uafsluttede sager.

Nå, nok snak om mit liv. Sådan her ser jeg næsten ud i dag.. Men også kun næsten.. IRL er jakken i grøn uld, sneaks er Rosherun (dem her) uden det der grå optursglimmer. Ringene er bare dem jeg plejer at have på, men ville vildt gerne have dem her med sten. Øj, de er nice. Resten på collagen er mit og det er da ikke nogle helt dårlige ting? Købte sweatshirten for en slik forleden på Ebay og den passer altså perfekt til min uld-glitter skaternederdel fra Black Secret. Dejligt fredagssæt til jobbet. Hvordan ser du ud i dag?

Sweatshirt fra Ebay her. Nederdel fra Black Secret hos Boozt her. Taske PS1 medium suede her. Sneaks Nike Rosherun fra Naked her. Jakke fra Warehouse hos Zalando her. Uld/cashmere tørklæde fra TGTBB her. Ringe fra Maanesten her.

[Dette indlæg indeholder affiliatelinks]

Næste indlæg

Noget om Vegas udvalgte + konkurrence: