2 stk. OMG læderjakker on sale:

2013’s 5 bedste tv-serier.

2013 går på hæld og året har for mit vedkommende budt på mange oplevelser og mange nye bekendtskaber, jeg har hørt ny musik, jeg har spist gode spisesteder, jeg har spottet sjove instagramprofiler og set gode tv-serier. Jeg vil derfor dele et par af mine personlige guldkorn med jer de næste dage – først 2013’s bedste tv-serier IMO:

1. GIRLS (HBO), 2 sæsoner, 3. sæson i 2014:

Ok, er besat af Girls. Kunne se det igen og igen. Hannah irriterer mig grænseløst, hun er egoistisk og navlepillende og hendes veninder har alle issues. Serien er på mange måder “ægte”, både fordi Lena Dunham, der spiller Hannah selv har skrevet og instrueret serien, men også fordi den fx. portrætterer en moderne midt-20’erne kvinde/pige med alt hvad det indebærer. Jeg må indrømme (og jeg er ikke stolt af det), at jeg var CHOKERET de første par gange jeg så sexscenerne med en (meget smuk) curvy Hannah i fokus INKL. korrekte anatomiske lyde, så at sige. Virkelig god serie. Fuck SATC. This is REAL! Se den her.

2. Orange is the new black (Netflix), 1 sæson, 2. sæson i 2014:

Aldrig har en tv-serie fanget mig så hurtigt og aldrig har jeg set en hel sæson a 13 afsnit SÅ hurtigt. Adding up så er det altså 13 (!) timers tv, jeg lige så på 3-4 hverdage. Shit, når jeg først er fanget – så kan jeg ikke give slip. Det er det jeg elsker ved de her nye netflix-produktioner – De lægger HELE sæsonen op, så man kan junke det asap! ;) OITNB fangede mig fra første færd med det komiske setup samt en helt anderledes tilgang til historiefortælling og et virkelig optursagtigt persongalleri. Se den her.

House of Cards (Netflix), 1 sæson, 2. sæson i 2014:

Hvem kan ikke lide beskidt politisk spil inkl drama, drab, koruption og magtliderlighed og hvem kan ikke lide Kevin Spacey? JEG ELSKER KEVIN SPACEY. House of Cards er endnu en Netflix produktion der bare fangede mig. Skulle lige igang med et par afsnit også var jeg som besat. Sæson 2 er liiiiige på trapperne og aldrig har jeg glædet mig SÅ meget. Se den her.

Vikings, 1. sæson, 2. sæson i 2014:

Jeg har før skrevet at jeg er kæmpe fan af Game of Thrones og der blev her i 2013 leveret en ganske udemærket sæson 3 med en slutning jeg IKKE KUNNE FATTE. Men da jeg har skrevet om den serie en del gange før, så løber en anden HBO serie i samme dur med titlen som en af årets bedste. Ved et tilfælde blev jeg nemlig tidigere i år præsenteret for HBOs nye serie, Vikings. Desværre er den pillet af HBOs hjemmeside igen – håber den kommer tilbage. Vikings er et historisk actionpacked drama om Vikingen  Ragnar Lothbrok, der plyndrer og voldtager sig igennem Norden og Europa i Vikingetiden. Lyder kedeligt for en fashion-interesseret pige – Det er det ikke – tjek traileren. Se den her.

Breaking Bad (AMC), 5. sæsoner:

Har du ikke set Breaking Bad endnu, så kom igang. Det er ikke bare årets bedste tv-serie – det er den bedste tv-serie NOGENSINDE. Kom igang. Se den her.

Er I enige eller uenige i mine valg? Kom gerne med tilføjelser til 2013’s bedste tv-serier efter jeres mening! :)

Næste indlæg

2 stk. OMG læderjakker on sale: