BAD ASS in motion.

Shoppers Delight luksus loppe + konkurrence.

 photo 35d8ed4e-7659-41c5-986c-805f818d6793_zps9edcfd23.jpg

Yay, great news! Bloggers Delight afholder i samarbejde med appen FleaFinder et sejt luksusloppemarked i København d. 2. og 3. november. Der vil være marked BÅDE lørdag og søndag og begge dage vil der være udvalgte bloggere og seje fashiontyper fra hele DK. Jeg har selvfølgelig stand (lørdag) og vil sælge ud af mit private klædeskab, som er blevet liiiige stort nok her i 2013 pga. butiksåbning ;)

Jeg håber at se rigtig mange af jer til arrangementet og vil anbefale jer at kigge forbi begge dage, hvor der vil være godt fyldt op i standene. Der kommer SÅ mange seje bloggerdamer og modedamer. Man kan se lineuppet af seje peeps for begge dage lige her.

Der er stadig få ledige stande, så hvis du selv ligger inde med sejt tøj, der skal videre, kan du skrive til info@fleafinder.dk og få meget mere info om standleje. Læs mere om Shoppers Delight her og køb din billet til arrangementet her hos Billetto. Det er muligt at købe billet til begge dage og det vil klart anbefale man gør, hvis man kan.

KONKURRENCE: Jeg har fået lov til at udlodde 5×1 weekendbilletter til 5 heldige ladies. For at deltage skal du tilmelde dig eventet HER (du kan også bare skrive måske)+ skrive en kommentar til mig i kommentarfeltet, om at du har gjort det :) HUSK at skrive mail – de 5 heldige får billetten tilsendt på mail. Finder en vinder allerede på søndag d. 13.10 kl 12. HELD OG LYKKE.

VI SES TIL SHOPPERS DELIGHT! HUSK KONTANTER ;)

Næste indlæg

BAD ASS in motion.