Designerforum-outfits.

MY INSTA-LIFE.

Så ehm.. Mens jeg ligger syg og forkølet og er super ynkelig og måske NOK har fået øjenbetændelse (!), kan I jo passende se hvad jeg har fået hele forrige uge til at gå med. Mit liv er lidt specielt for tiden, der sker mange ting – tror også det er derfor jeg er blevet syg. Er sgu ærligt lidt presset op i en krog lige pt. Men det skal nok gå det hele, det er jeg sikker på. Nå, lidt om sidste uge i mit liv:

 photo 447efa8b-da13-4afb-afdb-b36ff40f097c_zps569f941d.jpg

1. Var til CPH:DOX fest på Bremen i ny flot Stine Goya sag. 2. Fik lavet flotte og meget vilde shellacnegle hos yndlings-Laura hos Beauty Avenue. 3. Var til kollektionsfremvisning hos Munthe plus Simonsen og fik en ny flot kjole med hjem. Se hvor glad jeg blev! :) Kan desværre ikke finde den online lige nu, men tjek udvalget af kjoler ud her. 4. Havde en lidt dårlig mandag, hvor kun latte grande og min lille sorte bog kunne redde mig. Der var mange på min shit-liste den dag ;) 5. Tog prøverumselfie i et meget street outfit. 6. Savlede over flotte bukser fra Zara. Håber de har dem d. 1. når jeg må shoppe igen.. ;) 7. Var til Zacapa rom smagning. Den rom smagning gik HELT galt for mig.. Haha. 8 + 9. Endte rom smagning på HIVE med mit crewww bestående af kollegaer OG flotte bloggerdamer Natacha C, Emilie D, Simone og maaaange flere. 10. Jeg spiste morgenmad på Granola med en veninde i Vans, der matchede belægningen på gaden. 11. Jeg nåede en sjov milepæl på jobbet. Hurra for Wunderlist og hard work. 12. Asiatisk kyllingesuppe til den syge (fra den her opskrift inkl. egne tilføjelser: ægnudler, bønnespirer, gulerødder, chili og limesaft). Mandag aften blev jeg mega syg og dårlig. Suppen hjalp desværre ikke. Ligger her sgu endnu. FML. VIL VÆRE RASK NU.

Ps. Alle ovenstående billeder er fra min instagramkonto, hvor jeg opdaterer rimelig ofte. Find mig under fierceogfattig for helt lovlig stalking af mig, haha.. ;)

Næste indlæg

Designerforum-outfits.