Designerforum 2013 - Skal du afsted?

September u.n.i.f.o.r.m.e.n.

 photo 7aa509ed-f00c-4160-a013-19e563f360eb_zps5929cb16.jpg

..Mens jeg bruger hele min weekend på at sælge tøj til alle de seje shopaholics på Designerforum (kig forbi og sig hej) kan I jo passende se et outfit fra engang i sidste uge, hvor jeg gik en aftentur i Frederiksberg Have og spiste min aftensmad på Sokkelund. OMG, de har en hjernedødt god burger. En af de bedste jeg længe har smagt. Prøv den lige. Det vil du ikke fortryde. Hvis du altså kan lide burger selvfølgelig.

Nuiii, ser både sød og lidt stram ud på de her billeder og kan da slet ikke huske at mit hår sad så virkelig godt den dag? Det er vist mere held end forstand – Har det lidt (meget) pres over mit hår for tiden. Det vil slet ikke samarbejde og lever lidt sit eget vilde liv. Især pandehårssituationen er lidt pres, så var meget heldig på de her billeder i al fald.. ;) Kan fortælle at det her outfit i denne uge har været uniformen. Har skiftet lidt ud i nederdelene, men ellers har jeg haft strik/tanktop kombi og frynsede støvler på, næsten hver dag i denne uge. Så kreativ er jeg.. Haha.

Nederdelen er den her fra Mango i ægte læder til sølle 499kr. Måtte jo slå til da min søde og meget dygtig-til-at-finde-highstreet-online-kollega viste mig den for et par uger siden. Er SÅ glad for den og har allerede brugt den alt for meget. Ligesom den grønne strik.. og min flotte jakke fra Minus. Dejligt med et klædeskab fyldt med ting der bare spiller, som man vil have på igen og igen og igen, selvom man har en modeblog, hvor man har vist tingene en gang eller to før.. ;)

Næste indlæg

Designerforum 2013 - Skal du afsted?