Grøn er god til gingers.

Designerforum 2013 + konkurrence:

 photo be5b842b-f4b2-46df-8ee0-f770cd1eb029_zps1d4d7760.jpg

YES, så skal vi til det igen. I den kommende weekend (27.9-29.9) er der igen Designerforum og de sidste to gange har jeg virkelig gjort mig nogle seriøse KUP. Når jeg er på lagersalg, så leder jeg altid efter gode materialer, som læder og silke til nedsat pris. Elsker at man kan spare op til 80% på mange varer og at der er så mange forskellige brands og butikker repræsenteret. En standard billet til lørdag og søndag koster 80kr og billet til VIP-fredagen (kl 17-20) koster 235kr. Køb din billet her.

OG i år er jeg der faktisk ikke kun som shopaholic.. ;) Min webshop kirstenkbh.dk har nemlig også en stand, hvor jeg vil stå og sælge ud af lageret fra sidste sæson. Så håber at I vil kigge forbi vores stand og købe noget.. ;) Vi har MANGE gode ting med. Det kan jeg godt love!

NU TIL DET SJOVE! Jeg har fået lov til at udlodde 2×2 billetter til Designerforum lørdag eller søndag til 2 heldige vindere.. :) Alt du skal gøre, for at deltage er, at fortælle mig hvilke åbningstider Designerforum har lørdag/søndag. Jeg finder en vinder allerede på torsdag d. 26.9 kl 12. Så skynd dig at deltage! :)

Håber vi ses derude! :) Læs mere om Designerforum her og følg evt. med på facebook her.

[sponsoreret indlæg]

Næste indlæg

Grøn er god til gingers.