H&M news og ROBBIE:

I’m like:

 photo a685947d-72c3-49a5-a3de-15566fa73a32_zps6bc8eca9.jpg

Jeg er lige ramt af et par dage, hvor jeg ikke rigtig har noget særligt på hjerte, ej heller nogle spændende dagens jeg kan vise jer. Lidt op af bakke at være blogger, når man har det sådan. Tilgengæld et godt tidspunkt lige at skrue ned for blusset på – I har tydeligvis også skruet godt ned for at gå på ferie og nyde det gode vejr. I mangel af bedre vil jeg derfor benytte lejligheden til at huske jer på/give jer info om et forskellige ting.

Husk at følge bloggen på bloglovin her – Når jeg har noget på hjerte er jeg faktisk ret sej og så er det ærgeligt at gå glip af mine indlæg.. ;)

Husk spørgerunden. I kan stadig nå at stille et spørgsmål lige her. Jeg regner med at besvare og optage her i weekenden, så stil lige jeres spørgsmål nu, hvis I har noget I undrer jer over eller et eller andet I ønsker at jeg tager stilling til.

Der er Kirstenkbh-lagersalg d. 3.8 kl 10-16, hvor jeg håber at se mange af jer. Der vil være kæmpe besparelser på de fedeste mærker og der vil også være en del nedsat som endnu ikke er nedsat i shoppen heller.

Tjek udsalg hos Kirstenkbh.dk, flotte ting som er sat meget ned = WIN.

Alle jer der har købt noget af mig i TICTAILEN i sidste uge – Jeg afsender alle pakker imorgen – Beklager forsinkelsen, men afholdte jo ferie i sidste uge.

..Og så et MAJET VIGTIGT spørgsmål; Skal jeg købe den her leokjole på udsalg til ingen penge eller bliver jeg røvtræt af den snart? (Aej ok, har allerede købt den! 180kr?!)

 photo f768c37d-3773-4a96-99ba-b9b4d98d3945_zps8b809b5d.jpg

Find kjolen på udsalg HER.

NU vil jeg gå ud i solen og spise noget sushi med min søster og planlægge ikke bare en med hele to rejser i efterår/vinter 2013. Luksus.

(indlægget indeholder affiliatelinks)

Næste indlæg

H&M news og ROBBIE: