Lifesavers.

Dårlig ansigtsdag og VANS.

 photo 3b4e03d5-eba9-4ac7-82bf-524baebb101b_zps7cebd5e8.jpg
 photo 60521292-50b4-4d47-a912-46c3ad181aa2_zps81e86488.jpg
 photo c1cbb937-231b-49c0-9a20-b19ebb266413_zps56dec3c5.jpg

Ja hej og sorry, jeg hader virkelig meget at jeg ligner et surt bloggerløg på disse billeder. Men jeg havde en virkelig dårlig ansigtsdag. Kender I det? Det var som om det der fjæs ikke rigtig ville lægge sig i de rette folder og så er jeg i øvrigt i fuld gang med at slå ud i hele krydderen. Det er jo ikke et super godt grundlag for seje ansigtsdage, vel? Men I skal jo se dagens alligevel, så there yo go. Det er fra i onsdags, hvor jeg var på arbejde (surprise) og efterfølgende juicebar med Emilie. Deres juice “rødgrød med fløde” var jeg (ikke overraskende) meget stor fan af! Kæmpe anbefaling herfra, hvis I kommer forbi Unplugged Juice i Torvehallerne.

Nå, tilbage til outfittet. Jeg har på fornemmelsen at jeg virkelig udfordrer nogle af jer på stilfronten i disse dage, haha – Først stod den på Schott-jakke, så et blondesuit med en styling, som få af jer var enige i og NU VANS. Hvad siger I? Jeg delte dem på insta, da jeg modtog dem for nogen tid siden og begejstringen var begrænset. Hehe. Jeg elsker dem bare og synes de giver et fedt twist til mine outfits.. T-shirten er af nyere dato, købte den i Weekday i Berlin på udsalg, den kostede cirka ingenting. Har haft den alt for meget på allerede, for den er super nem at style og modellen er meget klædelig. Synes især den bliver fed mixet med min seje halskæde fra Blond Accessories, som jeg pt. forhandler inde hos Kirstenkbh. Mine jeans er i øvrigt mine favoritjeans pt. De er klippet og gået til af mig og er nogle af de mest behagelige jeans ever. Nok mit bedste bud på det perfekte par boyfriendjeans.

Nå, tilbage til mine VANS. De forhandles her og lige nu drømmer jeg også om dem her. Uii, det er også et par flotte VANS, hva?

Næste indlæg

Lifesavers.