Mig i dag!

KIRSTENKBH.DK er nu åben:

Opdateret for nylig4 photo logo_zps86545b83.png

HEJ! JEG ER HELT I STØDET for endelig kan jeg fortælle jer om mit projekt. Kirstenkbh.dk er åben!

Kirstenkbh.dk er min og min kærestes webshop. Det er et projekt vi har arbejdet på siden juli 2012 og vi påbegyndte faktisk allerede indkøb af varer på messen i august 2012 – så det har været lang tid undervejs og i øvrigt så SPÆNDENDE at arbejde frem mod. Det er vores fælles projekt og vi er stolte, selvom det har kostet tid og penge at starte det her op. Nu er vi endelig i mål og det føles så godt! :)

Lidt praktisk:

Min kæreste og jeg fortsætter på vores respektive dayjobs – Kirstenkbh.dk er vores baby, som vi skal passe efter arbejde, i weekender og i vores “fritid”..

Tanken bag shoppen er, at den skal henvende sig til den prisbevidste, men samtidig kvalitetsbevidste forbruger. Det er mig der indkøber de forskellige styles i shoppen og det er på mange måder “min stil”, vi forsøger at ramme. Alle mærker er danske og ligger indtil videre i mellemklassen rent prismæssigt. Det er tanken og planen at shoppen, ligesom min blog, skal ændre sig løbende og være dynamisk. Der vil komme nye varer, inspiration og opdateringer i shoppen løbende. Jeg GLÆDER mig til at passe og udvikle shoppen og jeg har allerede købt AW13 ind til jer og vi ved allerede nu at nye mærker vil komme til efter sommeren. Det bliver SÅ godt. Men lad os nu starte i dag, d. 1. marts med SS13. Nu har vi ventet på foråret længe, så nu trænger vores garderober da vist til en overhaling! ;)

Jeg vil samtidig benytte lejligheden til at takke alle de venlige sjæle som har hjulpet til med diverse ting i forbindelse med shoppen. Talentfulde Nanna for hendes fine tegning af Kirsten, min kollega Kwadwo for hans photoshopskills på logo/visitkort etc. Emily for vores fine par-billede (som I kan se under “om os”) og vores familie og venner for at støtte op om vores projekt.

Jeg håber selvfølgelig på jeres støtte og vil glæde mig til at opdatere jer løbende og lade shoppen leve sit liv sammen med mig. I skal selvfølgelig være velkomne til at stille spørgsmål, hvis I sidder med nogle og ellers, så vil jeg bare huske jer på at I kan følge med i seneste updates på kirstenkbh.dks FB side og Instagram og så…

IND OG TJEK DET UDDDDD LIGE HERRR! :)

Næste indlæg

Mig i dag!