W.E.E.K.E.N.D (and a goat)

Girlcrush @ Oscars 2013:

 photo 69d5de9a-9dfc-4ade-8152-1bd445b29a43_zps18a4ef9f.jpg

Jeg startede morgenen med at trawle Oscarkjolerne i gennem og for mig stjal Jessica Chastain showet, når det kommer til det mest perfekte look. I min optik kan ALLE tage en flot dyr designerkjole på og se ok godt ud fordi kjolen er flot og dyr, men det er bare ikke nok. For mig ligger det perfekte look i stylingen og detaljerne.

Jessica Chastain rockede en custom Armani Prive kjole, Christian Louboutin heels og Harry Winston smykker. Håret var langt og sexet og makeuppen gav glød og var helt utrolig klædelig. For mig satte hendes smukke krop og porcelæns-agtige hud prikken over i’et. Hun er så smuk og sexet på en “old-hollywood”-agtig måde. I’m in love.. både i looket og i Jessica. GIRLCRUSHHH! <3

Nu hjælper det nok også lidt på sagen at jeg allerede er stor fan af Jessica Chastain, især pga. western-filmen Lawless (som jeg i øvrigt kan anbefale jer alle at tjekke ud) – allerede der sad jeg og Wikipediaede hende under filmen, fordi jeg kunne mærke et lille girlcrush komme snigende. Til Oscar showet var hun nomineret i kategorien bedste skuespillerinde for hendes rolle i filmen “zero dark thirty”.

Hvilket var jeres favorit-look til Oscars 2013? Og kan I forstå mit valg?

[Tak for lån af billeder til JUST JARED]

Næste indlæg

W.E.E.K.E.N.D (and a goat)