Onsdagsmiddag i forstæderne.

Seriesøndag #7.

Endelig! Her får I en liiiidt sen søndagserieanbefaling herfra. Denne omgangs seriesøndag-anbefaling går ud til en lidt nyere serie, som jeg er begyndt at se med min kæreste, nemlig AMC-serien Hell on Wheels.

Vi befinder os i USA i 1895 efter borgerkrigen, hvor den tidligere soldat Cullen Bohannon søger job ved jernbane-byggeriet, der skal gå tværs over USA. Han søger jobbet for at afslutte et hævntogt, som han i forbindelse med mordet på hans kone og barn, har påbegyndt rundt om I USA. Hans kone og barn blev under borgerkrigen myrdet på hans hjemegn af en håndfuld amerikanske soldater. De soldater, der er tilbage, befinder sig nu efter borgerkrigen i nærheden af jernbanebyggeriet. Dette er hovedhistorien, men i serien følger vi også livet i “byen” Hell on Wheels, hvor historien om Bohannons hævntogt, slavernes kamp, en enkes skæbne, indianernes kamp imod jernbanen samt hele dynamikken i en fattig “by” er de vigtigste historier.

Jeg giver Hell on Wheels de varmeste anbefalinger efter at have set hele sæson 1. Der er god gang i den og de forskellige historier på kryds og tværs søger for at der både er action, krige, kærlighed og sociale dramaer. Det er i øvrigt en serie, som I kan se med jeres kæreste/generelt med mænd. Mænd vil helt sikkert elske denne serie!

Hvilke serier er I på pt?

Næste indlæg

Onsdagsmiddag i forstæderne.