På et fortorv i København.

Pimp DET klædeskab op med Nelly sale!

Jeg har været ALT for fokuseret på at få en perfekt basisgarderobe og kun at købe gode materialer i det sidste år, så jeg har ikke særlige mange “sjove” items, der kan fikse et outfit lidt op, her tænker jeg især items som er meget trendy og evt. også farverige. Så derfor har jeg nu påbegyndt operation “Pimp DET klædeskab op”, som går ud på at jeg engang i mellem og gerne på udsalg, skal købe et par skægge items, stadig i god kvalitet, som jeg kan bruge til at gøre hverdag og fest lidt sjovere.

Nellys udsalg er derfor som sendt fra himlen! De har mange mærker i mange prisklasser og har generelt et stort udvalg, nu også på udsalg. Har fundet et par flotte ting på Nellys udsalg som helt sikkert ville pimpe mine outfits lidt mere op:

Opdateretfornylig52

Gul strik fra Selected Femme. Cutout kjole fra 5 inch and up for Nelly Trend. Blazer med flot detalje fra 5 inch and up for Nelly. Pailletblazer fra Supertrash. Festsko fra By Malene Birger. Pailletstilet fra By Malene Birger. Prikkede lave Converse. Statementhalskæde fra  Nelly trend. Læderclutch fra 5 inch and up for Nelly trend.

Skal I have noget af det? Jeg er HELT skør med begge By Malene Birger festskoene og cutoutkjolen.. PÆNT.

Tjek resten af udsalget ud ved at klikke lige her og HAPPY SHOPPING! :)

[Dette indlæg indeholder affiliatelinks]

Næste indlæg

På et fortorv i København.