Give a shit.

Lørdagsliv.

DSC04935-1

Lige to billeder fra weekenden, hvor jeg brugte lørdag formiddag sammen med mine 3 gode drenge-venner fra gymnasietiden. Vi er to piger og tre drenge, som har holdt kontakten siden 2005(!), hvor vi blev studenter og lige pt. har vi det sidste halve års tid været inde i en god periode, hvor vi på skift bestemmer hvad vi skal en lørdag formiddag cirka hver anden måned. Denne gang stod den så på luksus-smørrebrød på Restaurant Schønemann og OMG en helt igennem episk spiseoplevelse. Jeg er hooked. Mere smørrebrød i Kias liv. Se billeder fra mit smørrebrødseventyr på Instagram, hvor jeg hedder fierceogfattig.

DSC04918

Senere på lørdagen tog jeg hjem til min søster, som lige er flyttet hjemmefra og havde brug for hjælp til at samle ikea-sager. Hun er flyttet til flotte Amager, meget tæt på mit hjem og det er så lækkert at have hende i nærheden. Alt i alt en dejlig dejlig lørdag!

På mig havde jeg et par klassikere efterhånden – jeans fra Fiveunits, skjortekjole fra Acne, boots fra Bianco, cardigan fra H&M, jakke fra Munderingkompagniet og taske fra Yvonne Koné.

Næste indlæg

Give a shit.