Going out in furry pink.

Musik: Fierceogfattig og Digster.

Jeg har lavet en spilleliste for Digster Danmark i forbindelse med deres nye tiltag Digster by Bloggers. Til de af jer der ikke kender Digster, kan jeg fortælle at det er DK største samling af gratis spillelister til tjenester som Spotify, WIMP og TDC play. Jeg kender ikke vildt meget til WIMP og TDC play, men jeg elsker Spotify og kan kun anbefale jer at downloade programmet og komme igang. Det er gratis og man bliver afhængig!

Som mange af jer nok har opdaget så banker mit hjerte for mange forskellige ting udover personlig stil og mode, mad, kage og mit arbejde. Jeg er f.eks også ret vild med tv- serier og god musik i ørebøfferne, til koncerter og på festivaller. Flere af jer har allerede opdaget min kærlighed for musik og jeg har faktisk fået rigtig rigtig mange forespørgsler på flere musikindlæg og hør her; Der er ikke noget jeg hellere vil, your wish is my command! :)

Jeg opdaterer min spilleliste løbende og kører et par forskellige temaer over den næste måned. Lige nu er temaet LÆKRE LADIES og min spilleliste består derfor kun af dejlige dygtige funky damer og jeg synes faktisk selv at min spilleliste er blevet ganske god. De næste temaer bliver BRUNT (r’n’b, hiphop, ryste røv musik), DJ-STILEN (hvad jeg ville spille til en fest), MY KIND OF ROCK’N’ROLL. (mainstream rocknroll) og READERS REQUESTS, som er en spilleliste med jeres sange på.

Som I nok kan regne ud på det hele så har jeg en ret bred smag og når det kommer til musik er jeg ret large, jeg hører ikke musik efter kategori, men efter hvilken stemning jeg kommer i og så kan det altså være lige meget om det er det vildeste pop eller det hårdeste rock eller Nik og Jay. LOL. Jeg kan anbefale Emilies playliste som I finder her og Camilles playliste her. De er nice!

I er iøvrigt MEGET velkomne til at komme med tilføjelser til listen, i kommentarfeltet her og løbende. Abonner på min spilleliste lige her: Digster WIMP/SPOTIFY eller direkte på Spotify ved at klikke på badgen herunder:

Næste indlæg

Going out in furry pink.