Basic med prinsessesmyk på:

Snip snip cut cut.

Opdateretfornylig34

OH LORD, jeg trængte virkelig til en haircut hos min yndlingsfrisør. Mit pandehår var vokset ned i øjnene, min længde var helt fucked og det var så tungt, så tungt. MEN NU, er mit hår, som jeg altid ville ønske det var. Nemlig nyvasket, nyklippet og nystylet. BARE det så sådan ud altid og ikke bare den første uge. Er nemlig indehaver af en rimlig glat, men pissetyk og hurtigtvoksende hårpragt, så får klippet pandehår heeeeeele tiden. Resten af håret får en tur cirka hver tredje måned – når jeg begynder at hade mit hår og selv få lyst til at klippe det af, ved jeg det er tid til at besøge Kirstine.

Har fået klippet det lidt lettere foran + bagi. Bagsiden af mit hår er megatungt, så det skal bare tæmmes med en skæresaks. Pandehåret er denne gang blevet bredere. Mit pandehår bliver i det hele taget faktisk bredere og bredere og kortere og kortere for hver gang jeg går til frisøren, så nu må vi se om jeg en dag er et stort pandehår intet andet.. ;)

I går spiste jeg den dejligste mad og drak et par gode øl og rosé med Emily. Gik dog tidligt hjem, så jeg kunne ligge i ske med min mand inden han IGEN tog på 12timers arbejde i morges. Ellers står dagen på 18års i forstæderne hos min ja, svoger, er han vel egentlig.. Kan stadig tydeligt huske min egen 18års fødselsdag med Nik&Jays “lækker” på repeat i mine forældres have. Sikke en fest! Tænk at det allerede er 8år siden! På tirsdag fylder jeg nemlig 26år. Så er jeg tættere på de 30år end de 20år. Det er vildt!

Næste indlæg

Basic med prinsessesmyk på: