Mens vi ventede på sushi i lørdags..

Kiss me hard before you go, summertime sadness.

HEJ MED JER! Her lidt billeder fra mit liv i disse dage:

Opdateretfornylig26-2

Som I kan se består mine dage (som altid) af ret meget arbejde, dyreprint, MAD, kage, limonade (elsker det!), Elle DK på Ipad (shiiittt, det er smart!). I dag har min dag også handlet lidt om kontorfisken Bubble, der led døden pga. organsvigt.. RIP lille fisk! :( Billederne er taget med Instagram, hvor jeg hedder fierceogfattig.

En helt anden ting – Jeg har modtaget et par underlige kommentar disse dage, som jeg ikke helt kan finde ud af. Finder nogle af dem nedladende og de helt spydige har jeg altså slettet.  Mange af dem kan findes på mit “anderledes spørgerunde indlæg” :(

Er der noget i luften? Hvorfor er der nogle der er så bitre? Nyd livet, vær glad på andres vegne. Det er god stil :) Oveni det føler jeg mig også ekstremt misforstået, fordi jeg ofte får spørgsmål om hvorfor jeg kalder min kæreste flot, når jeg omtaler ham? Først og fremmest synes jeg jo at han er flot, men han er også klog og hjælpsom og 110 andre ting, det er altså ikke fordi det er vigtigt for mig at pointere at jeg har en pæn kæreste, det er bare min måde at skrive og i øvrigt også tale på. I må virkelig ikke misforstå mig på den måde. Jeg er ikke en overfladisk person, det håber jeg de fleste af jer kan mærke. For det vil jeg altså ikke have hængende på mig.. ;) Nå, det blev vist en lidt lang underlig tankestrøm, men havde det på hjerte og har tænkt meget over det – kan mærke det skal ud, for at jeg kan nyde at blogge igen i morgen.

Hav en skøn onsdag aften! Nu er det snart fredag igen, YAY!

iPad mini

iPad 

Næste indlæg

Mens vi ventede på sushi i lørdags..