Min weekend:

Et nyt smyk’.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Det er lidt op ad bakke at give mig gaver, for jeg ønsker mig ikke rigtigt noget og giver ikke mange ideer til min familie og venner. Til gengæld er jeg også selv pissehamrende dårlig til at give gode gaver på kommando, dvs. når folk har fødselsdag eller til jul. Men når jeg ikke er presset af højtider, så er jeg hammergod til at give gaver, som folk bliver glade over. Meget irriterende type, jeg er ;)

Var I år meget spændt på min kærestes gave til mig. Vi holder et rimelig tight loft over vores fødselsdagsgaver til hinanden, mest fordi vi har fødselsdag lige op ad hinanden, men også fordi vi til hverdag køber det vi mangler, når vi mangler det. På den anden side forventede jeg heller ikke meget. Havde ikke givet ham meget at arbejde med, tror måske jeg sagde “pigeting” og lod det blive ved det.. :S Da jeg kom hjem fra arbejde lå der så en meget fin indpakket gave fra Emma Lu på Istedgade og indeni lå dette virkelig flotte og meget feminine armbånd fra smykkedesigneren Vibe Harsløf. Elsker hendes design, men har aldrig nogensinde nævnt det for min kæreste, så man kan rolig sige at han ramte plet. Havde ikke engang givet ham mærker at gå efter. Elsker det lette, men stadig skulpturelle look og kæden bagpå er jo den smukkeste detalje.

Han mente selv at det passede godt til min stil, da han havde bemærket mit heftige forbrug af kæmpe halskæder og ringe og derfor mente at enkle armbånd, som dette ville udligne, så det hele ikke så så “tungt” ud. Han er klog! :) <3

Er jeres kæreste også god til gaver? Og hvordan klarer I det der med at give jeres kærester gaver?

Næste indlæg

Min weekend: