Sådan får du din egen blog!

NORTHSIDE outfits i alt slags vejr:

Ok, det var bestemt ikke en dans på roser at være på Northside mht. til påklædning og vejret. Det stod ned i stride strømme det meste af tiden og det begrænser jo klart udskejelserne. Heldigvis havde jeg pakket til sol, regn, kulde og varme og var derfor bevæbnet med parka, gummirøjsere, solbriller, solcreme og regnslag. Her lidt billeder af mine forskellige outfits:

Opdateretfornylig31

Vi ankom fredag til et overskyet, blæsende Northside, jeg holdt mig til jeans, læderstøvler, læderjakke og yndlingstørklædet. Hen ad eftermiddagen begyndte det at regne.. Ehem.. Og jeg var i flot grøn trendy regnslag resten af festivalen. Lørdag stod vi op til regn, men snart kiggede solen frem og jeg tog alt mit tøj af og så sådan her ud:

Desktop17
Desktop18

PÆNT glad for at jeg tog mine hunters med! Og elskede min læder bumbag under hele festivallen. Ingen ømme skuldre af tunge tasker, kun det mest nødvendige i bumbag såsom penge, kort og håndsprit! :)

IMG_1566

Jakken under Northside var min grønne parka fra fiveunits med min læderjakke under. Herover står jeg på en bænk og nyder en af mine danske favoritter – SUSPEKT! :)

Hvordan så I ud på Northside?

Næste indlæg

Sådan får du din egen blog!