Torsdag i Nansensgade.

1. MAJ.

Photobucket

Glædelig tirsdag! Jeg sidder netop og nyder en times “mig og min mor” på kanal 4. Som nævnt 100 gange før her på bloggen, så er tirsdag min tv-dag og det er tirsdag aften at jeg nærmest ligger på sofaen fra jeg kommer hjem fra job til jeg går i seng. Haha, lyder sgu egentlig lidt ynkeligt, men det er blevet en god afslappende vane, som gør at jeg kan slå hjernen fra den ene gang om ugen. Til jer der ikke går så meget op i realitytv, så kan jeg fortælle at den står på “mig og min mor” kl 20, “de unge mødre” kl 21 og “singleliv” kl 22, sammen med frugtsalat og koldskål. Jeg VED I er mange der har den samme tv-tirsdag, som mig, så indrøm det bare.. ;) Var faktisk til møde med “mig og min mor”Nadialine i sidste uge, hun var overdrevet SØD, virkelig nuttet. Tjek hendes blog ud her.

Min tirsdag morgen og formiddag startede ud med at være ret stressende og mega presset, hader sådan nogle dage, men det gik og resten af dagen gik stille og roligt med de sædvanlige arbejdsopgaver og et næsten to timer langt techmøde. Inden frokost købte jeg i øvrigt et god stil-armbånd til Distortion til den nette sum á 100kr. Armbåndet kan købes lige her og med det støtter man Distortion med oprydning og toiletter, da dette er pissedyrt og svært for Distortion at betale, fordi gadefesterne jo er gratis og OVERDREVET mange deltager. Så jeg vil klart opfordre jer til at støtte op. DET er god stil!

..Sluttede dagen med at tjekke H&M ud. De har godt nok mange fine ting for tiden! Spottede fine gule sko til 349,- og fine glitterdenimshorts til 249,-. Købte dog noget helt andet med hjem – nemlig en fin silkeskjorte og den blødeste blazer. Lidt kedeligt, men havde virkelig brug for noget hverdags/kontor-kluns. Nå, det blev en lang smøre om min helt almindelige tirsdag, men synes selv det er hyggeligt at få skrevet lidt om mine dage ned til jer, så jeg husker at sætte pris på mit liv – også til hverdag. Hav en skøn tirsdag aften everybody! <3 Har I været ude og nyde 1.maj med røde faner, solskin og en lille øller?

Næste indlæg

Torsdag i Nansensgade.