Silver pants on a sunny day!

Hvad fik jeg april måned til at gå med?

SHIT! Hvor bliver mit liv af? Hvordan skete det at april måned allerede er gået og vi går ind i maj? Well, har haft det rigtig godt i april, det kan man tydeligvis se på mine instagram updates, masser af gode mennesker, mad og oplevelser! :)

Faktisk er det KUN postivt at vi går ind i maj måned af flere grunde – mest fordi jeg har brugt hele året på at spare ferie op og ENDELIG kan holde ferie, efter et år på arbejdsmarkedet med kun EN eneste uges ferie i maj sidste år. For det var alt jeg havde opsparet på mit studiejob. Avvvv og shiiit, det var en lang sommer på kontoret skulle jeg hilse at sige! :) Vi fejrer at jeg har sparet min første rigtige ferie op med en kæresteferie her i uge 21. NØJ, hvor jeg glæder mig til det!

Nå, det var april måned vi kom fra, hvad fik jeg april til at gå med?

Photobucket

1) Jeg var ude og spise pizza med flotte damer. 2) Jeg var værtinde for en vellykket påskefrokost. 3) Jeg gik sulten i Irma og kom ud med flødeboller. 4) Jeg spiste helt utroligt mange æggemadder. 5) Jeg havde mit månedlige besøg i skønhedsalonen, Beauty Avenue. 6) Jeg havde besøg af søøøøøød hund på kontoret. 7) Jeg var til lagersalg med kollega og hendes smukke datter med det smukke navn. 8) Jeg fik chokolade af chefen og kollega forsøger her at vælge det bedste stykke. 9) Jeg spiste på nyåbnede Madklubben Vesterbro. Kan anbefales!

Photobucket

1) Jeg var til Drake koncert i Forum.. 2) ..med min fulde og glade kæreste.. 3) Jeg gjorde mine negle forårsklar. 4) Jeg var til fødselsdagsfest hos min fætter og onkel. 5) Jeg døde over min søde babykusine. 6) Vi kørte på bakken efter DKS bedste bøfsandwich.. 7) ..og spiste churros til dessert. 8) Jeg gik lidt amok i tevarianter. 9) Jeg spiste is i Fields efter job.

Photobucket

1) Jeg eftermiddagssnackede på kontoret. 2) Jeg var HELT alene i metroen kl 18.30 en almindelig hverdag. WTF? 3) Der var venindesko til fredagsbar. 4) Jeg lavede frikadeller. 5) Jeg spottede blå himmel og træer der sprang ud. 6) Jeg spiste gode is på havnen i Roskilde. 7) Jeg spiste hjemmelavet is og spillede spil (mod min vilje! hader brætspil!). 8) Jeg huskede en sød piges fødselsdag kl 00.51. 9) Jeg lå i ske med en smuk mand og så Game of Thrones.

Photobucket

1) Jeg var happy, for jeg skulle hente min søster i lufthavnen! 2) Jeg spiste brunsviger med lidt frugt til.. 3) ..cirka en time efter spiste jeg chokoladekage og jordbærkage.. 4) ..og senere på aftenen smagte jeg på svigermors chokoladekage i anledningen af svigermorfars 69års dag. KAGEOVERLOAD. 5) Jeg spiste på Sticks med en, som kunne fortælle mig verdens BEDSTE nyhed nogensinde. Hjerte! 6) Jeg var fan af de traditionelle kønsroller og blev i bilen, mens kæreste kom luft i bildæk.. HAHA :) 7) Jeg drak min morgenmad. UHM! 8) Jeg nød en god gammeldaws æblekage efter frokost. 9) Jeg spiste sashimi med søster og kæreste.

Photobucket

1) Jeg hentede is.. 2) ..og spiste måske nok to.. :S 3) Jeg drak øller på Idealbar.. 4) ..og gin&tonic i lille Vega. 5) Jeg var imponeret over Jake Buggs.. 6) ..som varmede op for Michael Kiwanuka. 7) Jeg spiste nice frokostsalat på Islands Brygge. 8) og drak senere vino på Vesterbro med flotte. 9) Denne søndag sluttede af med operation “få lejlighed til at skinne”, gad ikke, men den skinner vist nu.. ;)

Følg mig på Instagram for flere updates på mit liv til hverdag, mit brugernavn er fierceogfattig! GLÆDELIG SØNDAG til jer alle! :)

Næste indlæg

Silver pants on a sunny day!