OHØJ:

2 gode film jeg har set:

Jeg har set en del gode film i bio på det sidste og en del af dem har været virkelig gode og anderledes filmoplevelser. Min kærlighed til socialrealisme i både bøger og film kan vist ikke skjules – elsker virkelig at føle noget, når jeg ser film. Herunder to film, der fik mig til at føle noget, som jeg vil anbefale jer at se ASAP:

Testamentet:

Efter jeg læste denne anmeldelse i Politiken i starten af februar, gik jeg straks ind og bestilte billetter til testamentet. Bare anmeldelsen gav mig gåsehud og jeg blev bestemt ikke skuffet, nærmere forundret, chokeret, rørt og tænksom. Kan godt fortælle jer at jeg har tænkt og snakket MEGET om den film siden. Gå ind og se den – evt. uden at læse anmeldelsen i politiken først. Kunne forestille mig at oplevelsen så var endnu større. Har I set Testamentet? Hvad synes I om den?

Shame:

Var så heldig at blive inviteret til pressevisning af denne i sidste uge. Ærligt talt, så er jeg dybt chokeret over hvor.. grafisk.. den egentlig er og hvor trist og ulykkelig denne film er og gør en. Filmen bliver beskrevet som et eksistentielt drama om seksuel afhængighed og svære familieforhold. Den er tung og den er trist og den er utrolig hardcore, men en oplevelse… det var den klart. Har I set Shame? Hvad synes I om den?

..NU er spørgsmålet så hvilke film jeg skal se næste gang – Anbefal mig gerne nogle gode! :)

Næste indlæg

OHØJ: