Hverdagens.

ONEPIECE JULEKALENDER KONKURRENCE #1

Photobucket

Er der én ting, jeg elsker allermest i mit klædeskab i disse kolde, mørke og meget hverdagsagtige tider, er det mine tre nice Onepiece. Har både en lilla, en navy og en i sort velour. Fik min første til Onepiece fest på Karel i sommers og så var jeg altså solgt! Mødte faktisk de tre fyre bag Onepiece til festen og de fortalte at de helt simpelt og enkelt bare syede en hættetrøje og et par sweatpants sammen – alt sammen i kampen om at finde det ultimative søndagsslappekluns. Det lykkedes meget godt! :) I kan se min lilla in action her.

Jeg synes virkelig at det er verdens bedste stykke slappetøj! Det første jeg gør hver aften, når jeg kommer hjem fra job, er at smide tøjet og hoppe i min Onepiece. Tror faktisk kun at det er i weekenderne, at min kæreste ser mig i almindeligt tøj for tiden.. Haha.

..Derfor var jeg selvfølgelig ikke i tvivl, da jeg blev spurgt om jeg ville være 1 ud af 4 modebloggere hos Bloggers Delight, der samarbejdede om en virkelig lækker Onepiece julekalender til alle jer læsere igennem hele december måned. Der vil være konkurrencer hos mig, Christina, Mie og Presenting-tøserne frem til 24.december.

I dag udlodder jeg denne Stars and Stripes-Onepiece til en værdi af 1400kr!

Photobucket
Alt du skal gøre for at vinde er:

1) Svar på følgende: Hvor kommer mærket OnePiece fra? Svaret finder du på Onepieces hjemmeside eller på Onepieces facebook.

2) Kommenter på dette indlæg med dit svar, navn og email (det er kun mig der kan se den!)

3) Gå ind på Onepieces facebookside og like billedet af dagens julekalenderpræmie som vil blive lagt ud hver dag frem til d. 24.12! Du kan deltage indtil kl 00.00 i aften, alle kommentarer derefter vil ikke blive taget med i lodtrækningen.

De forskellige vindere vil blive trukket ud mellem jul og nytår! Held og lykke! Og husk at kigge forbi Christina i morgen d. 2.december, hvor du kan vinde en rigtig sej grå/pink Onepiece!

[Sponsoreret indlæg]

Næste indlæg

Hverdagens.